Πολιτική

Ορκίστηκε η κυβέρνηση Μητσοτάκη – Την παράσταση έκλεψε ο μικρός Αλκαίος [pics]

Ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου και παρουσία του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, ορκίστηκε σήμερα το μεσημέρι η νέα κυβέρνηση στο Προεδρικό Μέγαρο.

Τα 50 νέα μέλη του υπουργικού συμβουλίου έδωσαν θρησκευτικό όρκο, ενώ της τελετής χοροστάτησε ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος. Ακολούθησε η υπογραφή του Πρωτοκόλλου Ορκωμοσίας των υπουργών, αναπληρωτών υπουργών και υφυπουργών και η τελετή ολοκληρώθηκε μετά από περίπου 45 λεπτά με την ομαδική φωτογραφία της νέας κυβέρνησης μαζί με τον πρωθυπουργό και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Οι σύζυγοι και τα μέλη των οικογενειών των υπουργών ήταν εκεί και παρακολούθησαν αυτή την σημαντική στιγμή και την παράσταση έκλεψε ο μικρός Αλκαίος, το στερνοπούλι του Άδωνι Γεωργιάδη και της Ευγενίας Μανωλίδου. Δεν έλειψαν και τα πηγαδάκια, ενώ και τα πιτσιρίκια άλλων υπουργών έδωσαν χρώμα και γλυκύτητα στην σημερινή ημέρα.

okromosia orkomosia orkomosia orkomosia orkomosia

okromosia

phgadakia

Δείτε την τελετή της ορκωμοσίας

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κίμπερλι Γκιλφόιλ: Αυξάνουμε τις ροές LNG από τις ΗΠΑ, μέσω Ελλάδας, προς ΝΑ Ευρώπη και Ουκρανία
Η πρέσβης των ΗΠΑ στην Αθήνα συνδέει τις αυξημένες ροές υγροποιημένου φυσικού αερίου με την ενεργειακή και εθνική ασφάλεια, προαναγγέλλοντας επαφές σε Βουκουρέστι και Σόφια για τον «Κάθετο Διάδρομο»
Κίμπερλι Γκιλφόιλ
Κοντογεώργης: Κάθε εβδομάδα παράτασης του πολέμου, μπορεί να έχει σημαντικές επιπτώσεις σε ανάπτυξη και πληθωρισμό
Ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ απέκλεισε εκ νέου το σενάριο πρόωρων εκλογών και συνέδεσε την πορεία της οικονομίας με τη διάρκεια της κρίσης στη Μέση Ανατολή
Θανάσης Κοντογεώργης
Κυριάκος Μητσοτάκης για Ανώτατη Σχολή Παραστατικών Τεχνών: «Απαντούμε με πράξεις σε ένα αίτημα δεκαετιών»
Σύσκεψη στο Μαξίμου για τα επόμενα βήματα μετά την ψήφιση του νόμου ίδρυσης της ΑΣΠΤ, του πρώτου δημόσιου ανώτατου ιδρύματος στη χώρα για τη δραματική, την ορχηστική και τη μουσική τέχνη
Κυριάκος Μητσοτάκης