Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Παναγιώτης Κουρουμπλής, η επιστροφή: Το ραντεβού που άνοιξε τον δρόμο του γυρισμού στον ΣΥΡΙΖΑ

Παναγιώτης Κουρουμπλής, η επιστροφή: Το ραντεβού που άνοιξε τον δρόμο του γυρισμού στον ΣΥΡΙΖΑ

Παρά το γεγονός ότι ο «επαναπατρισμός» του Παναγιώτη Κουρουμπλή στην Κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ δεν ξάφνιασε πολλούς, στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης υπήρξε ένα γεγονός που επίσπευσε την επιστροφή του στην Κουμουνδούρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Παναγιώτης Κουρουμπλής συναντήθηκε στη Θεσσαλονίκη με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ όταν ο Αλέξης Τσίπρας βρισκόταν στη συμπρωτεύουσα στα πλαίσια της ΔΕΘ.

Η συνάντηση αυτή αναθέρμανε τις σχέσεις των δύο ανδρών και έτσι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης αποφάσισε την επιστροφή του κ. Κουρουμπλή στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Αλέξης Τσίπρας είχε άλλωστε εκτιμήσει τη στάση που κράτησε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής όταν είχε διαγραφεί από την Κοινοβουλευτική ομάδα, καθώς υπήρξε πάντα συνεπής υπερασπιστής του ΣΥΡΙΖΑ.

Παρά το γεγονός ότι κανένας δεν τον είχε πλησιάσει προκειμένου να τον ρωτήσει τι στάση θα τηρούσε στη Βουλή, ο Παναγιώτης Κουρουμπλής ψήφιζε πάντα τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ είχε πάρει και μέρος στο συνέδριο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο Παναγιώτης Κουρουμπλής είχε διαγραφεί από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ τον Δεκέμβριο του 2021 με απόφαση του κ. Τσίπρα για δηλώσεις του όπου καταλόγιζε στην Κυβέρνηση ότι με τη διαχείριση της πανδημίας και την πολιτική της «δολοφονήθηκαν χιλιάδες άνθρωποι…».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις