Πολιτική

Πανελλήνιες: Επικό σποτ της ΚΝΕ! [vid]

Με θέμα τις Πανελλήνιες το νέο σποτ της ΚΝΕ, με το οποίο η νεολαία του ΚΚΕ επιτίθεται στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Τα... μωράκια και τα μνημόνια.

Για μία ακόμη φορά ευρηματική η ΚΝΕ, η οποία δημοσίευσε ένα νέο σποτ. Σε αυτό “καυτηριάζει” την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τις Πανελλήνιες.

Το σποτ της ΚΝΕ για Πανελλήνιες και… μνημόνια

Το σποτ που ανήρτησε στο κανάλι της στο YouTube η Κομμουνιστική Νεολαία Ελλάδας, έχει “άρωμα” πανελληνίων. Αλλά και λίγο… μνημονίων.

Ξεκινά με την ένδειξη “2014” και το μήνυμα “Ο ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΣΚΙΣΕΙ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ”. Αμέσως μετά δείχνει ένα βίντεο με ένα μωράκι που… ξεκαρδίζεται, ενώ ένας άνθρωπος μπροστά του σκίζει χαρτιά.

Στη συνέχεια εμφανίζεται το μήνυμα “2017… ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΕΓΑΛΩΣΕ…”. “Ο ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ”. Τότε τη… σκυτάλη από το μωράκι παίρνουν μικρά παιδιά, τα οποία επίσης ξεκαρδίζονται!

Και κάπου εκεί μπαίνουν οι… Black Sabbath! Εμφανίζεται το μήνυμα “ΟΛΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ… Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ” και εικόνες από μαθητικές πορείες.

Το μήνυμα αναφέρει “ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ”, με “χαλί” το “Paranoid” των Black Sabbath! “Παράνοια” δηλαδή και πιθανότατα η επιλογή του τραγουδιού δεν ήταν τυχαία, για το μήνυμα που περνάει η ΚΝΕ.

Το τελευταίο μήνυμα που εμφανίζεται στην οθόνη είναι το εξής: “ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΝΑ ΜΟΡΦΩΝΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΝΕΙ”.

Δείτε το βίντεο που έχει αναρτηθεί στο επίσημο κανάλι της ΚΝΕ, στο YouTube

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Επιτελικό κράτος: Από το gov.gr στη μείωση των τροχαίων και από το panic button στο «Σπίτι μου» και τα προγράμματα 36 δισ ευρώ του Ταμείου Ανάκαμψης
Το κυβερνητικό μοντέλο με κεντρικό συντονισμό, στοχοθεσία και παρακολούθηση έργων – Παραδείγματα από την καθημερινότητα των πολιτών
Μέγαρο Μαξίμου
Θάνος Πλεύρης στη τριμερή με Βουλγαρία και Τουρκία για το μεταναστευτικό: Ενίσχυση της μάχης κατά των διακινητών
Στην Αθήνα οι υπουργοί των τριών χωρών – Θετική αποτίμηση της συνεργασίας, έμφαση στην ασφάλεια των συνόρων, στις επιστροφές και στις πιθανές επιπτώσεις από την κρίση στη Μέση Ανατολή
Τριμερής συνάντηση υπουργών Ελλάδας, Βουλγαρίας, Τουρκίας στην Αθήνα για το μεταναστευτικό