Πολιτική

Παππάς: Απαράδεκτη η στοχοποίηση δημοσιογράφων της ΕΡΤ 3

Να καταδικάσει ο δημοκρατικός κόσμος τη στοχοποίηση των δημοσιογράφων της ΕΡΤ 3 ζητεί ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς καθώς και η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγκου.

Προηγήθηκε καταγγελία από τον γενικό διευθυντή της ΕΡΤ 3 Αλέξανδρο Κάντερ Μπαξ και τον δημοσιογράφο Στέλιο Νικητόπουλο, οι οποίοι δήλωσαν ότι δέχονται απειλές κατά της ζωής τους.

Ειδικά ο κ. Μπαξ βρέθηκε στο στόχαστρο και καταγγέλθηκε από τη ΝΔ, όπως είπε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς για ελλιπή κάλυψη των συλλαλητηρίων κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Από την πλευρά του ο Στέλιος Νικητόπουλος κάνει λόγο για εμφυλιοπολεμικού τύπου απειλές που δέχεται από το στέλεχος της ΝΔ Θοδωρή Γιάνναρο. «Ο Θεόδωρος Γιάνναρος, μέλος του τομέα Υγείας της ΝΔ, πρώην διοικητής του νοσοκομείου “Ελπίς” και αρθρογράφος του Capital.gr giannarosμε απειλεί ανοιχτά και δημόσια στο twitter» ανέφερε ο κ. Νικητόπουλος, παραθέτοντας την ανάρτηση του στελέχους της ΝΔ.

«Απαράδεκτη η στοχοποίηση των δημοσιογράφων της ΕΡΤ3 @stenikito και Αλέξανδρου Κάντερ Μπαξ. Η κοινωνία της Θεσσαλονίκης καλείται να επιδείξει τα δημοκρατικά αντανακλαστικά απέναντι στη μισαλλοδοξία» σημειώνει σε ανάρτηση του στο twitter ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς.

Να καταδικάσουν οι δημοκρατικές δυνάμεις την άθλια στοχοποίηση των δημοσιογράφων της ΕΡΤ καλεί με τη σειρά της η εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Ράνια Σβίγκου.

«Σύσσωμος ο δημοκρατικός κόσμος οφείλει να καταδικάσει τις απειλές και την άθλια στοχοποίηση του @stenikito και του Αλέξανδρου Κάντερ Μπαξ, δημοσιογράφων της ΕΡΤ3» σημειώνει στην ανάρτηση της στο twitter η κ. Σβίγκου.

Το post που προκάλεσε αντιδράσεις

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Καυγάς Γιαννούλη – Βούλτεψη on air: «Αυτό δεν είναι διάλογος, είναι προπαγάνδα» – Πέταξε το μικρόφωνο και έφυγε
Η κόντρα μεταξύ της Σοφίας Βούλτεψη και του Χρήστου Γιαννούλη ξεκίνησε όταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ άσκησε κριτική για τις τετραήμερες χειμερινές διακοπές του πρωθυπουργού με την βουλευτή της ΝΔ να απαντά
Καυγάς Βούλτεψη - Γιαννούλη on air 28
ΠΑΣΟΚ: Η κυβέρνηση κατά την έξοδο των εκδρομέων προσπάθησε να δημιουργήσει συνθήκες αγανάκτησης ενάντια στους αγρότες
Σε κάθε περίπτωση, στην Χαριλάου Τρικούπη ζητούν λύση στο αγροτικό, που θα καλύψει τόσο τον βραχύ ορίζοντα, όσο και τον μακροπρόθεσμο, κάτι που απαιτεί στρατηγικό σχεδιασμό
Το σήμα του ΠΑΣΟΚ
Νίκος Ανδρουλάκης και ΠΑΣΟΚ ετοιμάζονται για εξόρμηση πόρτα – πόρτα: Σε εγρήγορση ακόμα και τις γιορτές
Την ίδια ώρα, αναμένεται να ανασκουμπωθούν και τα συνεδριακά όργανα, καθώς σύμφωνα με τον Νίκο Ανδρουλάκη, το Συνέδριο του κόμματος θα γίνει τον ερχόμενο Μάρτιο
Τα κάλαντα στον Νίκο Ανδρουλάκη 8