Πολιτική

Παππάς: Είναι θέμα δημοκρατίας οι κάτοικοι των απομακρυσμένων νησιών να έχουν τα ίδια προνόμια με τους υπόλοιπους πολίτες

Το Αγαθονήσι και τους Αρκιούς επισκέφθηκε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκος Παππάς, στο πλαίσιο της σημερινής του περιοδείας για τη διά ζώσης παρακολούθηση υλοποίησης της δράσης «Παροχή δωρεάν ευρυζωνικής σύνδεσης στους μόνιμους κατοίκους των απομακρυσμένων νησιών της Ελλάδας».

Ο υπουργός ΨΗΠΤΕ συναντήθηκε με τοπικούς φορείς και κατοίκους των απομακρυσμένων νησιών, ενώ άκουσε προσεκτικά τα αιτήματα τους για την επίλυση των καθημερινών τους προβλημάτων.

Ο υπουργός ΨΗΠΤΕ ανέφερε ότι είναι θέμα δημοκρατίας οι κάτοικοι των απομακρυσμένων νησιών να έχουν τα ίδια προνόμια με τους υπόλοιπους πολίτες. Για την υλοποίηση αυτής της δράσης που θα δώσει πρόσβαση σε μεγάλο μέρος των πολιτών των απομακρυσμένων νησιών στην ευρυζωνικότητα και γενικότερα την ανάπτυξη της τεχνολογίας, ο Ν. Παππάς υπογράμμισε ότι ήταν θέμα πολιτικής βούλησης, και όχι ζήτημα πόρων.

Ο υφυπουργός Ναυτιλίας Νεκτάριος Σαντορινιός, ο οποίος συμμετέχει στην περιοδεία του υπουργού ΨΗΠΤΕ, συνομίλησε με κατοίκους για παράλληλες ακτοπλοϊκές και περιβαλλοντικές δράσεις που λαμβάνουν χώρα στα συγκεκριμένα νησιά και όπως χαρακτηριστικά σημείωσε, «φέρνουν το αύριο σήμερα για τα νησιά μας».

Σημειώνεται ότι τον υπουργό ΨΗΠΤΕ στην περιοδεία του συνοδεύει ο γενικός γραμματέας Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων Βασίλης Μαγκλάρας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ζωή Κωνσταντοπούλου: Επεισοδιακό φινάλε σε συνέντευξή της – «Σας καλέσαμε για 40 λεπτά και ήρθατε ένα τέταρτο πριν» – «Το θεωρώ μεγάλη αγένεια»
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας παραπονέθηκε ότι οι δημοσιογράφοι δεν τη ρώτησαν για συγκεκριμένα θέματα και εκείνοι της επισήμαναν ότι άργησε να πάει στο στούντιο
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου στο βήμα της Βουλής
Άρση ασυλίας για Παύλο Πολάκη και Έλενα Ακρίτα εισηγείται η επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής
Η υπόθεση του βουλευτή Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ αφορά τη μήνυση που του έχει υποβάλει η Αθηνά Λινού και της βουλευτή Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ τη μήνυση που κατέθεσε εναντίον της ο Γιώργος Γεραπετρίτης
Ο Παύλος Πολάκης και η Έλενα Ακρίτα σε επιτροπή της Βουλής 1
Κωστής Χατζηδάκης για ανομία στα πανεπιστήμια: Διαγραφή φοιτητών που συμμετέχουν σε επεισόδια, απόδοση ευθυνών και στους πρυτάνεις που δεν εφαρμόζουν τον νόμο
«Όποιος κάνει ζημιά στη δημόσια περιουσία πρέπει να καταβάλει αποζημίωση. Θα έρχεται ένα χαρτί από την ΑΑΔΕ που θα προσδιορίζει τι πρέπει να πληρώσει»
Αστυνομική επιχείρηση σε υπό κατάληψη χώρο του ΑΠΘ 1