Πολιτική

Παππάς για τηλεοπτικές άδειες: Να πληρώσουν οι σταθμοί μέχρι να γίνει ο διαγωνισμός

Το ΕΣΡ πρέπει να εξαντλήσει τα περιθώρια ώστε οι τηλεοπτικοί σταθμοί να πληρώσουν ένα αντίτιμο μέχρι το διαγωνισμό τις τηλεοπτικές άδειες, δήλωσε ο Νίκος Παππάς. Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής σημείωσε επίσης πως φιλοδοξεί μέχρι το τέλος του έτους όλες οι περιοχές να έχουν τηλεοπτικό σήμα. 

Μιλώντας στον ΑΘΗΝΑ 9,84 και σχετικά με την πρόσφατη απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας για την παραγραφή των φορολογικών υποθέσεων, ο κ. Παππάς τόνισε ότι το ΣτΕ πρέπει να λαμβάνει υπόψιν του το δημόσιο συμφέρον, αλλά και το κοινό, περί δικαίου, αίσθημα.

Ερωτώμενος για την κυβερνητική συνεργασία με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, ο κ. Παππάς, την χαρακτήρισε επιλογή, που εγγυάται μια προοδευτική διακυβέρνηση, την ώρα που άλλες, λεγόμενες προοδευτικές δυνάμεις, όπως ανέφερε, αρνούνται κάθε συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Click4more: Τηλεοπτικές άδειες: Ανοίγει ο δρόμος για τη διενέργεια νέας δημοπρασίας

 

Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, αναφέρθηκε και στα οφέλη από την λειτουργία του νέου τηλεπικοινωνιακού δορυφόρου HELLAS SAT3. «Ο Hellas Sat3 καταλαμβάνει την τροχιακή θέση της χώρας. Αν δεν καταλαμβανόταν από το δορυφόρο, η θέση αυτή θα χανόταν. Ορισμένοι ειρωνεύονται τον HellasSat3 . Θα πρέπει να αναζητήσουμε ευθύνες για το ποιοι θα κέρδιζαν από την απώλεια της τροχιακής θέσης», ανέφερε ο Ν.Παππάς. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΣΥΡΙΖΑ για Μητσοτάκη: Πρέπει να αποτελέσει πολιτικά παρελθόν -Φόρτωσε την ευθύνη της ακρίβειας στους πολίτες
«Στο όνομα του οικονομικού νεοφιλελευθερισμού, θα συνεχίσει να βλέπει δισεκατομμύρια να βγαίνουν από τις τσέπες των πολιτών και να καταλήγουν στα αποθεματικά των τραπεζών»
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ 2
Ελλάδα και Λιβύη ξεκινούν την διαδικασία οριοθέτησης ΑΟΖ – Στο προσκήνιο η διμερής συνεργασία στο μεταναστευτικό
Ο Γιώργος Γεραπετρίτης συζήτησε με τον Λίβυο ομόλογό του για την περαιτέρω ενίσχυση των διμερών σχέσεων στους τομείς της οικονομίας, της ενέργειας, των μεταφορών και των κατασκευών
Γιώργος Γεραπετρίτης - Υπουργός Εξωτερικών Λιβύης 21
Νίκος Δένδιας: «Δείτε μια φωτογραφία του Πίρι Ρέις και θα καταλάβετε γιατί δεν συζητήθηκε στο ΚΥΣΕΑ»
«Η άσκηση των Ενόπλων Δυνάμεων εντάσσεται στον κύκλο των αιφνιδιαστικών ασκήσεων που διεξάγονται κάθε χρόνο, δεν έχουν σχέση με το Πίρι Ρέις, που δεν απασχόλησε το ΚΥΣΕΑ» σημείωσε
Ο Νίκος Δένδιας
7