Πολιτική

Παππάς: Η ΝΔ θα ήθελε πολύ να ξανακλείσει την ΕΡΤ

"Προβλέψιμη" χαρακτηρίζει τη στάση της Νέας Δημοκρατίας ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς σε σχέση με την ΕΡΤ, υπογραμμίζοντας ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα ήθελε πολύ να την κλείσει εκ νέου.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Συγκεκριμένα, με αφορμή την ανακοίνωση της ΝΔ σχετικά με το οργανόγραμμα της ΕΡΤ, ο Ν. Παππάς δήλωσε: «Η ΝΔ είναι απολύτως προβλέψιμη. Επιτίθεται στη Δημόσια Τηλεόραση πρωί, μεσημέρι, βράδυ. Είναι προφανές ότι θα ήθελε πολύ να την κλείσει εκ νέου.

Είναι, επίσης, προφανές πως δεν μπορεί να χωνέψει ότι το “μαύρο” στην ΕΡΤ ήταν η αρχή του τέλους της τελευταίας της διακυβέρνησης.

Δεν μπορεί να χωνέψει ότι η Δημόσια Τηλεόραση έχει ορθοποδήσει, είναι πρώτη στα μεγάλα αθλητικά και άλλα γεγονότα, πρώτη στην ανάπτυξη των νέων τεχνολογιών.

Ας καταλάβει ότι οι εξελίξεις στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο συμπυκνώνουν για αυτή μια τεράστια πολιτική και ιδεολογική ήττα» καταλήγει η δήλωση του υπουργού ΨΗΠΤΕ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Σύσκεψη υπό Μητσοτάκη για την αντιπυρική περίοδο: Σχέδιο με 18.804 πυροσβέστες, 4.299 οχήματα, πάνω από 80 εναέρια μέσα και 100 βάσεις drones
Μήνυμα επιχειρησιακής ετοιμότητας από την κυβέρνηση απέναντι σε ένα ακόμη δύσκολο καλοκαίρι λόγω της κλιματικής κρίσης - Έμφαση στην πρόληψη και στη θωράκιση των δασών
Κυριάκος Μητσοτάκης
«Καρφί» Μαρινάκη για Σαμαρά: «Η κυβέρνηση δεν θα απαντά σε προσωπικές ατζέντες, ούτε θα βάλει νερό στο κρασί της»
Αιχμές για την αποχώρηση της αντιπολίτευσης από τη συζήτηση για την Εξεταστική - «Αρκετά πλήρωσε η χώρα από την πάνω και την κάτω πλατεία» είπε για το κόμμα Καρυστιανού
Παύλος Μαρινάκης 5
Διπλά πυρά Βορίδη σε Σαμαρά και Ανδρουλάκη για υποκλοπές και εξωτερική πολιτική: «Αυτή η κυβέρνηση έκανε όσα δεν τόλμησαν άλλοι»
Ο πρώην υπουργός και βουλευτής της ΝΔ απάντησε στις αιχμές του πρώην πρωθυπουργού για «κατευνασμό» και κατηγόρησε τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ για περιφρόνηση των θεσμών και της Δικαιοσύνης
Μάκης Βορίδης 8