Πολιτική

Παύλος Μαρινάκης: Δεν κινδυνεύει η κυβέρνηση αν κάποιοι βουλευτές της δεν ψηφίσουν το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια

«Δεν διακυβεύεται η πορεία της κυβέρνησης» αν κάποιοι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας δεν ψηφίσουν το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια σημείωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης

Ο Παύλος Μαρινάκης μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ σημείωσε πως είναι καλοδεχούμενη η βασική διατύπωση περί ψήφου για το νομοσχέδιο σχετικά με το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών από τον Στέφανο Κασσελάκη: «Είμαστε αισιόδοξοι ότι το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια θα ψηφιστεί από τον μεγαλύτερο δυνατό αριθμό των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας».

«Η πολιτική μου αίσθηση είναι ότι το νομοσχέδιο θα περάσει » ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε πως ήταν σημαντική και η διατύπωση χθες από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, «παρά τις επιμέρους διατυπώσεις οι οποίες ήταν εκτός πραγματικότητας», ανέφερε.

Τόνισε πως «δεν διακυβεύεται η πορεία της κυβέρνησης» αν κάποιοι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας δεν ψηφίσουν το νομοσχέδιο.

Σε ερώτηση αν ένας υπουργός δεν ψηφίσει το νομοσχέδιο θα συνεχίσει να μένει στην κυβέρνηση απάντησε πως ήταν σαφής η τοποθέτηση του πρωθυπουργού ότι τα νομοσχέδια εγκρίνονται από το υπουργικό συμβούλιο, οι υπουργοί συμμετέχουν στο υπουργικό συμβούλιο και έχουν αυξημένη θεσμική υποχρέωση από αυτές τις αποφάσεις.

Τέλος διεμήνυσε πως ο πρωθυπουργός αξιολογεί καθημερινά τις ατομικές συμπεριφορές και κρίνει και στην πορεία και την απόδοση ενός υπουργού.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η δικιά μας έξοδος από μία Ελλάδα χαμηλών προσδοκιών σε εκείνη των μεγάλων διεκδικήσεων»
«Το Μεσολόγγι», όπως σημείωσε ο πρωθυπουργός, «μας καλεί συνεπώς να σκεφτούμε ότι η ελευθερία και η δημοκρατία δεν είναι ποτέ δεδομένες, είναι ζωντανοί οργανισμοί που χρειάζονται φροντίδα, κάτι που σημαίνει και συμμετοχή και ευθύνη»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης
7
Αλέξης Τσίπρας για επέτειο από την Έξοδο του Μεσολογγίου: «Ο σύγχρονος πατριωτισμός που οφείλουμε να οικοδομήσουμε δεν είναι λόγια»
Με αφορμή την επέτειο για τα 200 χρόνια από την Έξοδο του Μεσολογγίου ο Αλέξης Τσίπρας σε ανάρτησή του επισημαίνει πως  «Η Έξοδος του...
Ο Αλέξης Τσίπρας
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου δημοσίευσε νέο βίντεο μέσα από τη δικαστική αίθουσα: «Αστυνομικοί άσκησαν βία στον Πάνο Ρούτσι»
Στην ανάρτησή της, η ίδια επισημαίνει ότι ως συνήγορος θα συνεχίσει να υπερασπίζεται τον εντολέα της και να καταγγέλλει παραβιάσεις, κάνοντας λόγο για «συντεταγμένη επιχείρηση» σπίλωσης τόσο των γονέων όσο και των συνηγόρων
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου