Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Πολάκης απαντά σε Μητσοτάκη: Δεν καταθέτει το μισθό του – Προχωρά σε αγορά ειδών

Πολάκης

Λίγες ώρες αφότου ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, απηύθυνε κάλεσμα στους “γαλάζιους” βουλευτές και υπουργούς να δώσουν το 50% τους μισθού τους στην “μάχη” ενάντια στον κορονοϊό, ο Παύλος Πολάκης παίρνει θέση.

Υπενθυμίζουμε πως ο πρωθυπουργός κάλεσε τους βουλευτές της ΝΔ αλλά και τους υπουργούς και τους υφυπουργούς της κυβέρνησης να καταθέσουν το 50% του μισθού τους ζητώντας έτσι να δείξουν την αλληλεγγύη τους στην μάχη κατά του κορονοϊού.

Ένα κάλεσμα… υπερκομματικό όπως φάνηκε, αφού ήδη έχουν ανακοινώσει πως θα το πράξουν και βουλευτές που δεν ανήκουν στην ΝΔ, αλλά και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου και ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννης Στουρνάρας.

Click4more: Μπακογιάννης: «Το 50% της αποζημίωσής μου είναι το λιγότερο…»

Ο Παύλος Πολάκης, από την πλευρά του, σε μια μακροσκελή ανάρτηση στο Facebook, δηλώνει πως συμφωνεί με το σκεπτικό, αλλά παραθέτει μια σειρά από “πρέπει”, που θεωρεί πως οφείλει να κάνει η κυβέρνηση ώστε “να έχει νόημα η βοήθεια αυτή των βουλευτών και να μην είναι επικοινωνιακό προκάλυμμα και φτηνός λαικισμος του Κυριακου Μητσοτακη” όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.

Μετά την σύντομη αυτή λίστα, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, δηλώνει:

“ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ και περιμένοντας να δω αν η κυβέρνηση θα τα νομοθετήσει αυτά που προτείνουμε και επειδή εν τω μεταξύ δεν της έχω καμία εμπιστοσύνη με τη μέχρι τώρα διαχείριση (των υπερτιμολογήσεων,των ελλείψεων ,των απευθείας αναθέσεων σε κολλητούς κλπ) δηλώνω πως ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΩ σε αγορά ειδών προστασίας για το προσωπικό του ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΧΑΝΙΩΝ ,αξιας όσο το μισό του μισθού μου και θα το παραδώσω στη διοίκηση του νοσοκομειου !!
Αυτη θα είναι η συνεισφορά μου τον πρώτο μήνα .Αναλογως τι θα νομοθετήσει η κυβέρνηση θα ΠΡΑΞΩ τους άλλους δυο μήνες”.

Δείτε την ανάρτηση που έκανε ο Παύλος Πολάκης

ΣΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ «πρόσκλησης» ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ έχω να δηλώσω τα εξης : (μετα από πολλή σκέψη)1) Βεβαίως και συμφωνώ πως…

Gepostet von Παυλος Πολακης am Montag, 30. März 2020

Φωτογραφίες αρχείου: Intime.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις