Πολιτική

Πολάκης: Υπολογίζουν με αλχημείες τα εισοδήματά μου

Ο Πολάκης κάνει… share την ανακοίνωση της Attica Bank – "Λάσπη τα περί εισοδημάτων μου – 13 φορές έκανα αίτηση αλλά δεν διορίστηκα στο δημόσιο"

Με νέα ανάρτησή του στο Facebook, ο Παύλος Πολάκης επιχειρεί να δώσει νέες απαντήσεις στην υπόθεση με το δάνειο των 100.000€ που πήρε από την Attica Bank.

[read4more]

Ο Παύλος Πολάκης ανέβασε την ανακοίνωση που εξέδωσε η τράπεζα και με την οποία υπερασπίζεται την απόφασή της να δώσει το καταναλωτικό δάνειο στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας. Προσθέτει, όμως, και μερικές δικές του επισημάνσεις.

Κάνει λόγο για «λάσπη» σχετικά με τις αναφορές στα εισοδήματά του, λέγοντας πως «τα υπολογίζουν με αλχημείες». Η αναφορά αυτή αφορά στα ερωτήματα που προέκυψαν από την πρώτη του ανάρτηση για το θέμα, όταν έγραψε πως ως γιατρός έβγαζε τριπλάσια χρήματα απ’ όσα βγάζει ως υπουργός.

«Από τον Νοέμβριο του 2000 μέχρι τον Οκτώβριο του 2015 ήμουν στον ιδιωτικό τομέα» γράφει ο Παύλος Πολάκης, σημειώνοντας πως δεν έχει εργαστεί ποτέ στο δημόσιο, παρά τις 13 αιτήσεις που έκανε για να διοριστεί.

Και σε αυτό το post, ο Παύλος Πολάκης επιτίθεται στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα, που έφερε στο φως το καταναλωτικό δάνειο που πήρε από την Attica Bank, εμπλέκοντας και τη σύζυγό του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Μαρέβα Μητσοτάκη.

Δείτε την ανάρτηση του Παύλου Πολάκη

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Πυρά της αντιπολίτευσης για την ανάρτηση Μητσοτάκη και τα Τέμπη: «Δεν ντρέπεται για τις δηλώσεις Φλωρίδη»
ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ και Ελληνική Λύση ασκούν κριτική στον πρωθυπουργό για το εισόδημα, την ακρίβεια, τη δίκη για τη σιδηροδρομική τραγωδία και τις αναφορές στην υπόθεση των υποκλοπών
Ολομέλεια της Βουλής 6
Νίκος Ανδρουλάκης στο TikTok: Από τους καφέδες του Συνεδρίου στο «όχι» στο γιουβέτσι της μητέρας του και τη δίαιτα
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ απαντά σε σύντομες ερωτήσεις νέων συνέδρων για τις προτιμήσεις, τις συνήθειες και τις πιο χαλαρές στιγμές του στο περιθώριο του 4ου Τακτικού Συνεδρίου
Νίκος Ανδρουλάκης
8
Δημήτρης Κουτσούμπας από Λιτόχωρο: «Η άρχουσα τάξη έχει χωθεί για τα καλά στον πόλεμο στη Μέση Ανατολή»
Στην εκδήλωση για τα 80 χρόνια από την ίδρυση του ΔΣΕ, ο γγ του ΚΚΕ συνέδεσε την ιστορική μνήμη με τη σημερινή συγκυρία, κατηγορώντας κυβέρνηση και ευρωατλαντικά κόμματα για εμπλοκή στους πολεμικούς σχεδιασμούς ΗΠΑ, ΝΑΤΟ, ΕΕ και Ισραήλ
Δημήτρης Κουτσούμπας
Παύλος Πολάκης για Νικόλα Φαραντούρη στο συνέδριο ΠΑΣΟΚ: «Είναι φελλός, μικρός ήταν στη ΔΑΠ»
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή την παρουσία του ευρωβουλευτή στο 4ο συνέδριο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, υποστήριξε ότι έχει μετανιώσει που δεν τον είχε «ξεφτιλίσει» νωρίτερα
Φαραντούρης και Τσουκαλάς 13
Beef Σδούκου – Αποστολάκη για τους «πελάτες της Δεξιάς»: «Κατάντημα», «Κοινωνικά απομονωμένη η κυβέρνηση»
Η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ κάνει λόγο για τοποθετήσεις που «θύμισαν εποχές των “γερμανοτσολιάδων”», με τη βουλευτή του ΠΑΣΟΚ απαντά ότι το Μαξίμου επιχειρεί, μέσω διαστρέβλωσης, να αλλάξει την ατζέντα
Σδούκου και Αποστολάκη 5