Πολιτική

Πόλεμος Μαξίμου – Σπυράκη: «Στο MEGA έπαιρνε τις ειδήσεις στο μαξιλάρι της…»

«Η πολιτική αλλαγή που φαντασιώνεται ως "μοναδική λύση" η ΝΔ είναι η μοναδική ελπίδα τους να κουκουλωθούν τα ατελείωτα σκάνδαλα τους» αναφέρουν κυβερνητικές πηγές απαντώντας στην ανακοίνωση της εκπροσώπου τύπου της ΝΔ, Μαρίας Σπυράκη.

«Η πολιτική αλλαγή που φαντασιώνεται ως “μοναδική λύση” η ΝΔ δεν εδράζεται μονάχα στην απέλπιδα προσπάθεια να εκτροχιαστεί η πορεία εξόδου της χώρας από τα μνημόνια τον ερχόμενο Αύγουστο. Είναι η μοναδική ελπίδα τους να κουκουλωθούν τα ατελείωτα σκάνδαλα τους», επισημαίνουν κυβερνητικές πηγές.

«Η κ. Σπυράκη εκτίθεται ανεπανόρθωτα και μόνο που αρθρώνει τη λέξη “διαπλοκή”» αναφέρουν οι κυβερνητικές πηγές.

Από τη διαρροή του Μαξίμου ξεχωρίζει η ατυχής αναφορά στο Mega, την ώρα που το ΕΣΡ ανακοίνωσε το οριστικό λουκέτο αφήνοντας στον δρόμο 420 εργαζομένους.

«Θα αρκεστούμε να τής θυμίσουμε πως είναι εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος της Novartis, της Siemens, των θαλασσοδανείων 200 εκατ. ευρώ, του Κήρυκα Χανίων και πολλών άλλων σκανδάλων που γνωρίζει πολύ καλά ο ελληνικός λαός και δεν θα ανατρέξουμε στις εποχές που στο MEGA έπαιρνε τις ειδήσεις στο μαξιλάρι της», υπογραμμίζουν οι κυβερνητικές πηγές σχολιάζοντας τις δηλώσεις της εκπροσώπου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

«Ανήμποροι και επικίνδυνοι»

Νωρίτερα η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Μαρία Σπυράκη είχε υπογραμμίσει την ανάγκη να υπάρξει πολιτική αλλαγή.

«Ο κ. Τσίπρας και ο κ. Καμμένος εδώ και τρία χρόνια χτίζουν ένα νέο καθεστώς διαπλοκής. Χρησιμοποιούν επιχειρηματίες άλλοτε για να ελέγξουν το ραδιοτηλεοπτικό τοπίο και άλλοτε για να ισοφαρίσουν τους τραγικούς χειρισμούς τους στο θέμα των Σκοπίων» δήλωσε η Μαρία Σπυράκη και πρόσθεσε:

«Να, γιατί δεν μπορούν να κάνουν κάθαρση. Ούτε στο ποδόσφαιρο, ούτε πουθενά αλλού. Έχουν βουλιάξει οι ίδιοι στη λάσπη της διαπλοκής και είναι ανήμποροι να εφαρμόσουν τον νόμο. Και επικίνδυνοι. Όχι μόνο για τον αθλητισμό, αλλά και για τον τόπο. Μόνη λύση η πολιτική αλλαγή».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Σακελλαροπούλου: Δεν παρέλαβα ποτέ ηχητικό των πρακτικών του συμβουλίου πολιτικών αρχηγών – Παυλόπουλος: Διαβιβάσθηκαν γραπτώς
«Τα συγκεκριμένα πρακτικά δεν συνοδεύονταν από ηχητικό αρχείο, είναι μόνο το γραπτό, ανυπόγραφο κείμενο», αναφέρει η πρώην πρόεδρος της Δημοκρατίας
Η πρώην πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου 6
Τζορτζ Τσούνης: «Η Γκιλφόϊλ θα είναι η καλύτερη πρέσβης που πέρασε ποτέ από την Ελλάδα»
«Έχει πολλά χαρίσματα, έχει θάρρος και πιστεύει στο κράτος δικαίου και νομίζω πως τα 3,5 χρόνια που θα είναι στην Ελλάδα, θα είναι από τα καλύτερα χρόνια στις σχέσεις ΗΠΑ – Ελλάδας»
Ο Τζορτζ Τσούνης
2
Μαρινάκης: Ο Τσακαλώτος ομολόγησε στους Financial Times την εξαπάτηση των πολιτών με το δημοψήφισμα του 2015 
Ο κ. Τσίπρας εξαπάτησε τον ελληνικό λαό επιτρέποντας στη μισή του κυβέρνηση να μεθοδεύει την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ και στην άλλη μισή να προωθεί ένα ψευδεπίγραφο δημοψήφισμα
Ο Παύλος Μαρινάκης 2
Θάνος Πλεύρης για μεταναστευτικό: Τέλος στο παραμύθι με τις μωρομάνες, μην ανησυχείτε εμείς δεν θα φτιάξουμε ξανά Μόριες
«Η Αριστερά ζητά να καταγράφεται και να χορηγείται άσυλο σε όλους. Αυτή τη στιγμή, 3 εκατ. άνθρωποι περιμένουν στις ακτές της Λιβύης. Καταλαβαίνετε τι ζητάτε;» είπε ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου
Ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Θάνος Πλεύρης στη Βουλή 9
Ευάγγελος Βενιζέλος σε Γιώργο Γεραπετρίτη για το μεταναστευτικό: Γιατί η κυβέρνηση έπρεπε τώρα να προκαλέσει τη συζήτηση για το άρθρο 15 της ΕΣΔΑ;
«Ο ίδιος όμως προσυπέγραψε και υποστήριξε την επίσημη κυβερνητική δήλωση ότι λαμβάνονται μέτρα «κατά παράβαση των υποχρεώσεων που προβλέπονται στη Σύμβαση»
Ο Ευάγγελος Βενιζέλος 14