Πολιτική

Πολυτεχνείο: Το κατακόκκινο γαρύφαλλο της Δούρου και η κραυγή “Αθάνατοι” – VIDEO

Κρατώντας ένα κατακόκκινο γαρύφαλλο στα χέρια προσήλθε στο Πολυτεχνείο η Ρένα Δούρου για να τιμήσει την 41η επέτειο της εξέγερσης των φοιτητών. "Αθάνατοι" φώναξε η Περιφερειάρχης Αττικής.

Λίγα λεπτά μετά τις 12.30 έφτασε στο χώρο του Πολυτεχνείου η Ρένα Δούρου.

Η Περιφερειάρχης Αττικής κρατούσε ένα κατακκόκινο γαρύφαλλο το οποίο πέταξε στο μνημείο προς τιμήν των πεσόντων και φώναξε “Αθάνατοι”.

Στις δηλώσεις της η κυρία Δούρου τόνισε “η παιδεία, η ελευθερία και η δημοκρατία είναι πολύ ακριβές για να νομίζουμε οτι τις κερδίσαμε. Πρέπει να τις διεκδικούμε μόνιμα”.

Είχε προηγηθεί η κατάθεση στεφάνου από την αντιπροσωπεία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ με επικεφαλής τον Δημήτρη Βίτσα και τον Νίκο Βούτση.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΟΥΧΑΙΜΠ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΙΣΜΗΝΗ ΛΕΝΤΖΟΥ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μαρία Καρυστιανού: Παραιτείται από το Δ.Σ. του συλλόγου συγγενών θυμάτων των Τεμπών – «Εν τέλει ο διχασμός επικράτησε»
Η Μαρία Καρυστιανού, με ανάρτησή της στο Facebook, γράφει μεταξύ άλλων για «άρνηση δημοσιοποίησης των οικονομικών καταστάσεων, την οποία επανειλημμένα ζητούσα»
Η Μαρία Καρυστιανού 66
ΠΑΣΟΚ: Οι αγρότες δεν άκουσαν λύσεις – Ο πρωθυπουργός παρουσίασε ένα έωλο «success story»
«Στον αγροτικό κόσμο αξίζουν αλήθεια, σεβασμό και ουσιαστικές λύσεις, η κυβέρνηση ΝΔ αποδεικνύει ότι δεν έχει κανένα όραμα για την ενίσχυση του πρωτογενούς τομέα» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ
ΠΑΣΟΚ
Μητσοτάκης: Βελτιώσεις σε πετρέλαιο και ρεύμα, επιτάχυνση αποζημιώσεων του ΕΛΓΑ και μέτρα για όσους επηρεάστηκαν από την Ευλογιά – «Δε θα ανεχθούμε εκβιασμούς από μειοψηφίες»
«Μια κομματική μειοψηφία επιμένει σε κάποια από τα μπλόκα, εκβιάζοντας ανοιχτά την κοινωνία» τόνισε ο Πρωθυπουργός
ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
48