Πολιτική

Ποτάμι: Επικίνδυνη η… αγάπη του Καμμένου για τις στολές

Για “παραλήρημα” του Πάνου Καμμένου κάνει λόγο το Ποτάμι, σχολιάζοντας τα σχέδια του υπουργού Αμύνης να... ντύσει και τις γυναίκες στα χακί. 

“Υποχρεωτική στρατιωτική θητεία στις γυναίκες για τα αστικά σώματα προστασίας αλλά και στρατιωτικά λύκεια στην Ελλάδα είναι η συνέχεια των παραληρημάτων του κυβερνητικού εταίρου”, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Ποτάμι, χαρακτηρίζοντας “επικίνδυνο” τον κ. Καμμένο, ενώ κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας πως “τον καλύπτει με τη σιωπή του”.

“Ο υπουργός Καμμένος γίνεται όλο και πιο επικίνδυνος. Και κάνουν λάθος όσοι τον αντιμετωπίζουν ως γραφικό. Ο πολιτικός επικεφαλής των Ενόπλων Δυνάμεων φοράει όλο και περισσότερο στρατιωτικές στολές και σκηνοθετεί επισκέψεις-τελετές όπου πρόσωπα και απόψεις υποχρεούνται σε πολεμική αμφίεση.

Ο λόγος του γίνεται όλο και πιο επικίνδυνος. Ακόμη και οι προφανείς ανοησίες περί ιδρύσεως λυκείων πεζικού αεροπορίας και ναυτικού έχουν τον ρόλο τους στον ιστό της ιδεολογίας του Καμμένου. Ο ίδιος δεν απέχει πολύ από το να επανασυστήσει γιορτές για την “πολεμική αρετή”. Ο ΣΥΡΙΖΑ τον καλύπτει με τη σιωπή του, του αφήνει μεγάλο χώρο στη διαμόρφωση της νέας “κυρίαρχης” ιδεολογίας του εθνολαϊκισμού. Αυτή η μεγάλη πολιτική ευθύνη του ΣΥΡΙΖΑ θα αποδοθεί από την κοινωνία. Και κυρίως απ΄ όσους αντιλαμβάνονται πλέον ότι από επαγγελματίες της αριστεράς τείνουν να μεταλλαχθούν πλήρως σε επαγγελματίες της εξουσίας. Ακόμη και με τους παιάνες του Καμμένου”, καταλήγει η ανακοίνωση του Ποταμιού.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης: Δεν μπορεί το ρωσικό φυσικό αέριο να μπαίνει στην Ευρώπη από την πίσω πόρτα, την Τουρκία
«Η Ελλάδα είναι πάροχος ενέργειας και ενεργειακής ασφάλειας στην Ευρώπη. Θέλουμε να διασφαλίσουμε τις ενεργειακές υποδομές χωρίς γεωπολιτικές εντάσεις», τόνισε ο πρωθυπουργός στην ομιλία του
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Ζάππειο
155
Πιερρακάκης για Ταμείο Ανάκαμψης: Η επίδρασή του θα διαρκέσει πολύ πέρα από τη λήξη του – Έρχονται νέα μέτρα για το Στεγαστικό
«Η διαβούλευση αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο της αναδιάρθρωσης των ΕΛΤΑ. Όπως συμβαίνει πλέον σε όλη την Ευρώπη, ο ρόλος του ταχυδρόμου ενισχύεται ως παρόχου ολοκληρωμένων υπηρεσιών από πόρτα σε πόρτα»
Κυριάκος Πιερρακάκης