Πολιτική

Ποτάμι η οργή στον ΣΥΡΙΖΑ για τον Σταύρο Θεοδωράκη!

«Οι παλινωδίες του κ. Θεοδωράκη σχετικά με τη συνάντησή του με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ είναι ενδεικτικές του πολιτικού ήθους που επαγγέλλεται και των επιλεκτικών του συνομιλιών», αναφέρει ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, με την οποία απαντά στη δήλωση του κ. Θεοδωράκη ότι δεν υπάρχει προγραμματισμένη συνάντησή του με τον κ. Τσίπρα την ερχόμενη Τρίτη.

Είχε προηγηθεί χθες το βράδυ, ένα non paper του ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα με το οποίο ο κ. Θεοδωράκης είχε ζητήσει αναβολή της συνάντησης για την επόμενη εβδομάδα και επίθεση του επικεφαλής του «Ποταμιού» στον Αλέξη Τσίπρα, με αφορμή τη συνάντησή του με τον Π. Καμμένο.

Στον ΣΥΡΙΖΑ επικρατεί έντονη δυσφορία για τη στάση του κ. Θεοδωράκη «και τις συνεχείς μεταπτώσεις του» όπως αναφέρουν κύκλοι του κόμματος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Live η ομιλία Ανδρουλάκη στο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ: «Ξεκινάμε τον αγώνα για τη μεγάλη πολιτική αλλαγή που έχει ανάγκη ο λαός»
Στο επίκεντρο οι παρεμβάσεις των πρώην πρωθυπουργών και πρώην προέδρων του κόμματος, Γιώργου Παπανδρέου και Ευάγγελου Βενιζέλου, αλλά και των «κορυφαίων»
Νίκος Ανδρουλάκης 8
ΠΑΣΟΚ: Επιστολή του Πέδρο Σάντσεθ στον Νίκο Ανδρουλάκη – «Εύχομαι ένα παραγωγικό συνέδριο και εξαιρετικά αποτελέσματα στις εκλογές»
«Το ΠΑΣΟΚ είναι ένα κόμμα με διεθνιστική παράδοση και διαθέτει μια σημαντική ιστορική πορεία για το προοδευτικό κίνημα στην Ευρώπη και παγκοσμίως» γράφει στην επιστολή του ο Ισπανός πρωθυπουργός
Ο Ισπανός πρωθυπουργός Πέδρο Σάντσεθ