Πολιτική

“Πυρά” Πολάκη κατά προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ: “Παράσιτο, παθογόνο για το σύστημα υγείας”

Σφοδρή επίθεση κατά του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννάκο, εξαπέλυσε ο Παύλος Πολάκης, με αφορμή το Γενικό Νοσοκομείο “Έλενα Βενιζέλου”.

Την Παρασκευή (20.10.2017), το ΚΕΕΛΠΝΟ ανακοίνωσε ότι είναι αρνητικά τα αποτελέσματα του εργαστηριακού ελέγχου των Κεντρικών Εργαστηρίων Δημόσιας Υγείας για το στέλεχος εντεροπαθογόνου δονακίου (όπως το δονάκιο της χολέρας), που φερόταν ότι βρέθηκε σε λιμνάζοντα ύδατα στο Γενικό Νοσοκομείο «Έλενα Βενιζέλου».

Ύστερα από αυτήν την ανακοίνωση, ο Παύλος Πολάκης έγραψε στο Facebook: “Στη πρώτη φωτογραφία βλέπετε προσφάτως ανακαλυφθεν στη χώρα μας παράσιτο, παθογόνο για το σύστημα υγείας, του είδους των ρικετσιων (ομοιαζον με το είδος ρικετσια προβαζεκι που προκαλεί μια μορφή τύφου γνωςτη ως την νόσο του τσουτσουγκαμουσι)”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Πιερρακάκης για Ταμείο Ανάκαμψης: Η επίδρασή του θα διαρκέσει πολύ πέρα από τη λήξη του – Έρχονται νέα μέτρα για το Στεγαστικό
«Η διαβούλευση αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο της αναδιάρθρωσης των ΕΛΤΑ. Όπως συμβαίνει πλέον σε όλη την Ευρώπη, ο ρόλος του ταχυδρόμου ενισχύεται ως παρόχου ολοκληρωμένων υπηρεσιών από πόρτα σε πόρτα»
Κυριάκος Πιερρακάκης
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης υποδέχθηκε την Κάγια Κάλας στο Μέγαρο Μαξίμου – Η ΕΕ επιδιώκει να ενισχύσει τον στρατηγικό της ρόλο απέναντι στις περιφερειακές κρίσεις
Ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας και η Ύπατη Εκπρόσωπος της ΕΕ για Θέματα Εξωτερικής Πολιτικής συζήτησαν για τον πόλεμο στην Ουκρανία, την κατάσταση στη Γάζα, τη σταθερότητα στη Μεσόγειο και το μέλλον των Δυτικών Βαλκανίων
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Κάγια Κάλλας