Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Σακελλαροπούλου για τις εθελόντριες νοσηλεύτριες ΜΕΘ: Αξίζουν το σεβασμό μας

Σακελλαροπούλου

Η απόφαση 10 νοσηλευτριών που είναι εξειδικευμένες στις ΜΕΘ να ξεκινήσουν από την Κρήτη και εθελοντικά να πάνε στη Θεσσαλονίκη για να βοηθήσουν τους συναδέλφους τους στο Ιπποκράτειο συγκίνησε τους πάντες. Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου δεν θα μπορούσε να είναι η εξαίρεση.

Εξέφρασε στο σεβασμό της για τις 10 νοσηλεύτριες με ανάρτηση στο twitter. Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου έκανε λόγο για υποδειγματική πράξη αλληλεγγύης και προσφοράς, που αξίζει το σεβασμό όλων μας.

Click4more Μεγαλείο ψυχής! Νοσηλεύτριες ΜΕΘ από την Κρήτη πάνε να βοηθήσουν στη Θεσσαλονίκη

«Δέκα νοσηλεύτριες από την Κρήτη, με εξειδίκευση στις ΜΕΘ, μεταβαίνουν εθελοντικά στο «Ιπποκράτειο» της Θεσσαλονίκης για να ενισχύσουν τους συναδέλφους τους στη μάχη κατά της πανδημίας. Μια υποδειγματική πράξη αλληλεγγύης και προσφοράς, που αξίζει τον σεβασμό όλων μας» τόνισε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

 

Την απόφαση των 10 νοσηλευτριών να πάνε εθελοντικά στη Θεσσαλονίκη για να βοηθήσουν τους συναδέλφους τους, καθώς στην πόλη λόγω του κορονοϊού το σύστημα υγείας δοκιμάζεται, έκανε γνωστή, νωρίς το πρωί της Τετάρτης (18.11.2020) το υπουργείο Υγείας.

Από αύριο, οι 10 γυναίκες θα πιάσουν δουλειά στο Ιπποκράτειο. Ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας υποκλίθηκε «στο μεγαλείο ψυχής και τη λεβεντιά αυτών των παιδιών».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις