Δευτέρα, 20 Μαΐ
21oC Αθήνα

Σαμαράς: Στηρίξτε τον Σπηλιωτόπουλο

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ EUROKINISSI
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ EUROKINISSI

Να ενισχύσει την υποψηφιότητα του Άρη Σπηλιωτόπουλου για το Δήμο Αθηναίων, απέναντι στον γαλάζιο αντάρτη, Νικήτα Κακλαμάνη, επιχειρεί ο Αντώνης Σαμαράς. Σε λίγη ώρα η επίσημη παρουσίαση του συνδυασμού του κυρίου Σπηλιωτόπουλου.

Συνάντηση με τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας της Α Περιφέρειας Αθήνων είχε σύμφωνα με πληροφορίες νωρίτερα σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου ο Αντώνης Σαμαράς, που προσπαθεί με κάθε τρόπο να ενισχύσει την υποψηφιότητα του Άρη Σπηλιωτόπουλου για το Δήμο Αθηναίων, προκειμένου αυτός να περάσει στο δεύτερο γύρο της δύσκολης εκλογικής αναμέτρησης.

Από τη Νέα Δημοκρατία επιχειρούν να αφαιρέσουν κάθε πολιτικό έρεισμα από τον πρώην Δήμαρχο Αθηναίων, Νικήτα Κακλαμάνη, του οποίου το έως τώρα δημοσκοπικό ποσοστό, μειώνει τις ελπίδες του κυρίου Σπηλιωτοπούλου να διεκδικήσει επί ίσοις όροις το Δήμο της Αθήνας από τον Γιώργο Καμίνη. Υπό αυτήν την έννοια θέτουν σε ύψιστο συναγερμό τον γαλάζιο κομματικό μηχανισμό στην Α Αθηνών, γνωρίζοντας, πάντως ότι αυτός παραμένει σε σημαντικό βαθμό διχασμένος μεταξύ των δύο γαλάζιων υποψηφίων.

Σε λίγη ώρα, εξάλλου, ο Άρης Σπηλιωτόπουλος παρουσιάζει και επισήμως τον εκλογικό του συνδυασμό.

Διαβάστε επίσης

Σπηλιωτόπουλος: Να προστατεύσουμε την τρίτη ηλικία

Ο Α. Σπηλιωτόπουλος καθάρισε γήπεδο μπάσκετ μαζί με εθελοντές

Μπροστά με διαφορά ο Καμίνης

Ν. Κακλαμάνης: “10.000 ταξί θα βάλουν τη φάτσα μου”

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε