Πολιτική

Σήμερα η μεγάλη μέρα για το φορολογικό! Κουαρτέτο VS υπουργείο Οικονομικών

Μετά την χθεσινή αναβολή, σήμερα τίθεται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων μεταξύ των επικεφαλής των Θεσμών και της ελληνικής κυβέρνησης το "καυτό" ζήτημα του φορολογικού. Τι ζητούν / απαιτούν οι δανειστές, τι "δίνει" η κυβέρνηση, γιατί στο... βάθος φαίνονται νέα μέτρα.

Όπως έγινε γνωστό από χθες, υπήρξε αναβολή στην συνάντηση Θεσμών – ελληνικής κυβέρνησης για το φορολογικό. Στις 14:00 έχει οριστεί το ραντεβού μεταξύ κουαρτέτου και οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης.

Όπως σας έχει ενημερώσει ήδη από χθες το newsit.gr, η ελληνική κυβέρνηση έχει καταθέσει αντιπρόταση για το φορολογικό. Αυτός ήταν και ο λόγος της αναβολής της χθεσινής συνάντησης, αφού μεττά την αντιπρόταση Τσακαλώτου, οι Θεσμοί χρειάστηκαν χρόνο για να την μελετήσουν/

Σήμερα είναι η μέρα που θα απαντήσουν οι εκπρόσωποι των δανειστών. Στόχος της ελληνικής κυβέρνησης είναι να αποτραπούν οι επιβαρύνσεις σε χαμηλόμισθους και χαμηλοσυνταξιούχους. Επιβαρύνσεις τις οποίες ζητά η πλευρά των επικεφαλής των Θεσμών.

Την… λυπητερή για το δημοσιονομικό κενό φαίνεται πως θα πληρώσουν τα μεσαία εισοδήματα, με τον πήχη να κατεβαίνει ακόμη και κάτω από τις 30.000 ευρώ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ζωή Κωνσταντοπούλου για Δημήτρη Κυριαζίδη: «Θεώρησε πως η στάση του δεν απαιτούσε τιμωρία, στο τέλος θα ζητήσω εγώ συγγνώμη»
«Η επαναφορά του στην ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας δείχνει το σάπιο και πτωχευμένο πολιτικό σύστημά μας - Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν καταδικάζει αυτή τη συμπεριφορά», τόνισε
Ζωή Κωνσταντοπούλου
20
Κυριάκος Μητσοτάκης: Στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας η προστασία του μνημείου του Αγνώστου Στρατιώτη
«Αύριο θα βρίσκομαι στο Σαρμ Ελ Σέιχ της Αιγύπτου, στην υπογραφή της συμφωνίας. Η Ελλάδα είναι μία από τις ευρωπαϊκές χώρες που θα είναι εκεί, μαζί με την Κύπρο» αναφέρει επίσης στην ανάρτησή του
ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ 190