Πολιτική

Τσίπρας: Επέκταση των σχολικών γευμάτων για 30 χιλιάδες μαθητές

Ο πρωθυπουργός βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη όπου εξήγγειλε την επέκταση του προγράμματος σχολικών γευμάτων σε περιοχές της Δυτικής Θεσσαλονίκης που έχουν χτυπηθεί ιδιαίτερα από την οικονομική κρίση.

Το πρόγραμμα αφορά 30.000 μαθητές της ευρύτερης περιοχής της δυτικής Θεσσαλονίκης.

 

Όπως είπε ο Αλέξης Τσίπρας, ανοίγοντας τη σύσκεψη στο γραφείο του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, παρά το γεγονός ότι το πρόγραμμα είναι πολύ βεβαρημένο λόγω του ταξιδιού στις Βρυξέλλες, βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη γιατί η κυβέρνηση «θέλει να γίνει κοινωνός των προβλημάτων των πολιτών, δίνοντας λύσεις και διεξόδους στην κοινωνία που πλήττεται από την κρίση».

 

Στη σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό μετέχουν, ο υπουργός Επικρατείας, Χριστόφορος Βερναδάκης, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, η υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης, Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά, καθώς και επτά δήμαρχοι της περιοχής.

Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Τέλος από τα ΕΛΤΑ ο διευθύνων σύμβουλος Γρηγόρης Σκλήκας μετά τις αντιδράσεις για το κλείσιμο 204 καταστημάτων - Τι αναφέρει στην επιστολή παραίτησής του
«Αν το σχέδιο δεν εφαρμοστεί, εκτιμώ ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα τεθεί σε κίνδυνο η ρευστότητα και η δυνατότητα καταβολής μισθών στους εργαζομένους»
Γρηγόρης Σκλήκας 38