Πολιτική

Σκόπια: Η Όλγα Γεροβασίλη δεν… ξέχασε τον Νίκο Κοτζιά!

Η πρόταση του Ζάεφ για την Συνταγματική Αναθεώρηση στα Σκόπια πέρασε και η Όλγα Γεροβασίλη συνεχάρη τον πρώην ΥΠΕΞ, Νίκο Κοτζιά.

Ήταν ένας από τους πλέον σημαντικούς “κρίκους” στο ζήτημα της Συμφωνίας των Πρεσπών. Ο λόγος για τον πρώην -πια- ΥΠΕΞ, Νίκο Κοτζιά, ο οποίος συνέβαλε τα μέγιστα ώστε να φτάσει η Ελλάδα σε συμφωνία με τα Σκόπια.

[read4more]

Κι αυτό δεν το αρνείται κανείς στο κυβερνητικό στρατόπεδο, κάτι που αποδείχτηκε και στον… τηλεοπτικό αέρα!

“Οφείλω να συγχαρώ τον Νίκο Κοτζιά για την δουλειά που έκανε”. Αυτό σχολίασε η Όλγα Γεροβασίλη, υπουργός Προστασίας του Πολίτη, η οποία βρισκόταν στον «αέρα» της ΕΡΤ, όταν πληροφορήθηκε για τις εξελίξεις στο Κοινοβούλιο της ΠΓΔΜ.

Αν μη τι άλλο μια αναγνώριση της δουλειάς που έκανε ο Νίκος Κοτζιάς όσο ήταν στον “θώκο” του υπουργείου των Εξωτερικών…

Φωτογραφίες αρχείου: Eurokinissi

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μέσα στη Σύνοδο Κορυφής: «Όχι business as usual με τρίτες χώρες στην άμυνα», είπε ο Μητσοτάκης – Η προειδοποίηση Ζελένσκι και ο ανυποχώρητος Όρμπαν
Στη συζήτηση για την ευρωπαϊκή ασφάλεια και άμυνα και συγκεκριμένα σχετικά με τη συνεργασία της ΕΕ με τρίτες χώρες, ο πρωθυπουργός...
Σύνοδος Κορυφής 3
Μήνυμα στη Λιβύη από Βρυξέλλες: Άκυρο το τουρκολιβυκό μνημόνιο – Δεν μπορεί να εχει νομικές συνέπειες για τρίτα κράτη
«Η επανάληψη αυτού του μηνύματος είναι απαραίτητη για να καταστήσει σαφές σε Τουρκία και Λιβύη ότι αυτό το μνημόνιο δεν έχει καμία πρακτική αξία»
Χάρτης 16