Πολιτική

Στέφανος Κασσελάκης και Θεοδώρα Τζάκρη παντού και πάντα μαζί το τελευταίο διάστημα – Φωτογραφίες και βίντεο

Ο Στέφανος Κασσελάκης έχει πάντα μαζί του, το τελευταίο διάστημα, την Θεοδώρα Τζάκρη. Ακόμα και στο γήπεδο Καραϊσκάκη εθεάθησαν μαζί.

Ο Στέφανος Κασσελάκης ετοιμάζει τις επόμενες κινήσεις του και η Θεοδώρα Τζάκρη βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό του. Ο έκπτωτος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ την εμπιστεύεται και την θεωρεί, ως την στενότερη συνεργάτιδά του. Το τελευταίο διήμερο μάλιστα, δεν πήγε πουθενά χωρίς εκείνη. Απόδειξη οι εικόνες που κυκλοφόρησαν στα social media. Ήταν μαζί στο Ψυχικό, το βράδυ του Σαββάτου (12-10-2024) μετά τη θυελλώδη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, η οποία αποφάσισε τον αποκλεισμό του από τις εσωκομματικές εκλογές, ενώ καταγράφηκαν μαζί και ένα 24ωρο αργότερα, στο στάδιο «Καραϊσκάκη».

Η Θεοδώρα Τζάκρη τον συμβουλεύει και πιστεύει πως ο Στέφανος Κασσελάκης θα καταφέρει να εκλεγεί εκ νέου πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. «Κάποια στιγμή θα γίνει το συνέδριο. Το μόνο αρμόδιο να ανακηρύξει υποψηφίους, βάσει του καταστατικού μας, είναι το Συνέδριο.

Η κομματική βάση είναι μαζί μας, όσα μέτρα και να κάνουν, ότι κι αν προσπαθούν να μαγειρέψουν δεν υπάρχει περίπτωση το Συνέδριο να επικυρώσει την απόφαση της ΚΕ, δεν υπάρχει περίπτωση να μην είναι υποψήφιος ο Στέφανος Κασσελάκης», ανέφερε η κ. Τζάκρη.

Το βράδυ του Σαββάτου (12-10-2024) ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εθεάθη να συνομιλεί στο Ψυχικό με τον Μανώλη Καπνισάκη και τη Θεοδώρα Τζάκρη για τις εξελίξεις στο κόμμα. Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, μάλιστα ήταν το μόνο στέλεχος του κόμματος από αυτά που στηρίζουν τον πρώην πρόεδρο το οποίο μίλησε στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής, καθώς είχαν αποφασίσει να απέχουν.

Ένα 24ωρο αργότερα πήγαν μαζί στον Πειραιά, για να παρακολουθήσουν τον αγώνα της εθνικής, με την Ιρλανδία.

Στη συνέχεια φωτογράφοι τους κατέγραψαν στα επίσημα του γηπέδου, με τους δυο τους να συνομιλούν και να σχολιάζουν.

kasselakis tsaki ethniki kasselakis tsaki ethniki kasselakis tsaki ethniki kasselakis tsaki ethniki kasselakis tsaki ethniki kasselakis ethniki kasselakis ethniki

Στέφανος Κασσελάκης και Θεοδώρα Τζάκρη αποχώρησαν από το γήπεδο χωρίς να κάνουν δηλώσεις. Σε συνεχή επικοινωνία και συνεργασία, αξιολογούν όλα όσα συμβαίνουν στον ΣΥΡΙΖΑ και ετοιμάζουν τις επόμενες κινήσεις τους.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Κώστας Σκρέκας ζήτησε την άμεση άρση της ασυλίας του από την Παρασκευή: «Δεν θα επιτρέψω η παραμικρή υπόνοια να πλήξει την παράταξη»
«Η πράξη μου υπαγορεύεται από την ανάγκη διασφάλισης της θεσμικής καθαρότητας και της πολιτικής αξιοπιστίας της παράταξης» αναφέρει ο Κώστας Σκρέκας
Κώστας Σκρέκας
Υπόθεση ΟΠΕΚΕΠΕ: Τσιάρας, Κεφαλογιάννης και Σκρέκας ζητούν άμεση άρση της βουλευτικής ασυλίας και αρνούνται κάθε εμπλοκή
Τόσο οι πρώην υπουργοί Αγροτικής Ανάπτυξης και Πολιτικής Προστασίας, όσο και ο πρώην Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ ζητούν την πλήρη διερεύνηση από τη Δικαιοσύνη των υποθέσεων που τους αφορούν
Κώστας Τσιάρας, Γιάννης Κεφαλογιάννης, Κώστας Σκρέκας 17
Κώστας Τσιάρας για ΟΠΕΚΕΠΕ: Παραιτούμαι από τη βουλευτική ασυλία και ζητώ έρευνα από τη Δικαιοσύνη
Ο πρώην υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων σημειώνει ότι η ανάμιξή του αφορούσε μία ενδεχόμενη - όπως υποστηρίζει - απώλεια επιδότησης ενός συντοπίτη του γεωργού ύψους μόλις 429,28 ευρώ
Ο Κώστας Τσιάρας 32