Πολιτική

Στέφανος Κασσελάκης: Ζητώ επίσημη ενημέρωση για τον ακριβή αριθμό των συνέδρων 24 ώρες πριν αρχίσουν οι εργασίες

Νέα «επιθετική» ανάρτηση έκανε ο Στέφανος Κασσελάκης, μία ημέρα πριν αρχίσει το έκτακτο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία. Ο έκπτωτος πρόεδρος του κόμματος καταφέρεται για πολλοστή φορά κατά της πλειοψηφίας, υποστηρίζοντας ότι αυτή τη φορά προσθέτουν και πρόσωπα που δεν εξελέγησαν.

Στη νέα ανάρτησή του στο Facebook, ο Στέφανος Κασσελάκης ζητά άμεση ενημέρωση για τον ακριβή αριθμό των συνέδρων, 24 ώρες προτού αρχίσουν και επίσημα οι εργασίες του Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

«Ζητώ άμεση ενημέρωση.

24 ώρες πριν από την έναρξη του Συνεδρίου, ποιος είναι ο ακριβής αριθμός των συνέδρων;

Η πιστοποίηση των συνέδρων γίνεται με mail στον καθένα ξεχωριστά, χωρίς γνώση των αρμόδιων ΟΜ, για να μην μπορούν να αντιπαραβάλλουν τα ονόματα με τις λίστες των πραγματικά εκλεγμένων συνέδρων.

Με άλλα λόγια, αφού δεν κατάφεραν να καλύψουν τη διαφορά κόβοντας συνέδρους, τώρα προσθέτουν και πρόσωπα που δεν εξελέγησαν!

Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι υπό κατάληψη.

Πάνε για «συνέδριο 1961», στο οποίο θα είναι σύνεδροι και τα δέντρα.

Να είστε όλοι οι νόμιμα εκλεγμένοι σύνεδροι αύριο στον χώρο του Συνεδρίου, στις επάλξεις.
Είμαστε περισσότεροι.

Η Δημοκρατία είναι η απάντησή μας».

Νωρίτερα, σε άλλο «ποστάρισμά» του, ο Στέφανος Κασσελάκης είχε προχωρήσει σε καταγγελίες για το Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι «εκλεγμένοι σύνεδροι που μία μέρα πριν από το συνέδριο δεν έχουν ειδοποιηθεί αν τους έχει καρατομήσει το ”στρατοδικείο των 87” ή όχι. Έχουν ειδοποιήσει μόνο τους δικούς τους συνέδρους, κάνουν τηλεδιασκέψεις μαζί τους, τους ενημερώνουν, ζητούν ”επειγόντως” τα mail τους για ψηφιακές ψηφοφορίες, την ώρα που η πλειοψηφία των συνέδρων είναι στο σκοτάδι πληρώνοντας ότι στηρίζει την υποψηφιότητά μου».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Το plan b της κυβέρνησης για τους αγρότες με πρόστιμα – Σκέψεις για απάντηση με συλλαλητήριο στο Σύνταγμα
Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης έκανε λόγο για «παράνομες πράξεις» από τους αγρότες με την κατάληψη των δρόμων και συμπλήρωσε «υπάρχει δυνατότητα εφαρμογής του νόμου με μια σειρά διατάξεων
Τρακτέρ
30
Τα μηνύματα Μητσοτάκη στους αγρότες: Η προειδοποίηση για άμεσο τερματισμό των μπλόκων και οι αιχμές περί «τραμπούκων»
Ο στόχος της κυβέρνησης είναι να προσέλθουν σε διάλογο αγρότες που εκπροσωπούν όλα τα μπλόκα και ιδανικά εκπρόσωποι συνολικά του αγροτικού κόσμου
Κυριάκος Μητσοτάκης 26
Κυριάκος Μητσοτάκης: Τραμπουκίζουν αγρότες που θέλουν τον διάλογο για να μη σπάσει το μέτωπο
«Αντιστροφή της πραγματικότητας ότι τους δρόμους κλείνει η Τροχαία» - «Όσο πιο πολύ ταλαιπωρούνται οι πολίτες, τόσο οι αγρότες χάνουν το δίκιο των αιτημάτων τους, πόσο μάλλον όταν αρνούνται να προσέλθουν σε έναν διάλογο»
Κυριάκος Μητσοτάκης
329
Άδωνις Γεωργιάδης: Η Ελλάδα ασφαλώς αναγνωρίζει το διεθνές ποινικό δικαστήριο αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα αφήσει τη χώρα να καταστραφεί
«Το tweet μου για την Eurovision ανέδειξε την αριστερή υποκρισία» είπε ο υπουργός Υγείας για τις αναρτήσεις του για τη Διεθνή Αμνηστία και το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης
Ο Άδωνις Γεωργιαδης 21
Άδωνις Γεωργιάδης και Θάνος Πλεύρης εναντίον Διεθνούς Αμνηστίας και Χάγης: «Αντιδυτικά και αριστεροκρατούμενα όργανα»
«Οι αποφάσεις που λαμβάνουν τα διεθνή δικαστήρια έρχονται σε σύγκρουση με τη βούληση των ευρωπαϊκών λαών και των κυβερνήσεων που εκλέγονται δημοκρατικά», είπε ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου
Ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης και ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Θάνος Πλεύρης 19