Πολιτική

Στη Ρώμη ο Αλέξης Τσίπρας για τον αιγιαλό

Για Ρώμη θα πετάξει ο Αλέξης Τσίπρας αμέσως μετά την εκδήλωση για τον αιγιαλό προκειμένου να μιλήσει σε εκδήλωση με θέμα την «Υπεράσπιση της Δημοκρατίας και των κοινών αγαθών στην Ευρώπη και την Ιταλία».

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στην ομιλία του θα αναφερθεί και στο ζήτημα της ιδιωτικοποίησης δημόσιων αγαθών στην Ελλάδα, όπως η ηλεκτρική ενέργεια, το νερό και οι παραλίες.

Να σημειωθεί ότι ο κ. Τσίπρας θα παραμείνει στην Ιταλική πρωτεύουσα έως και το Σάββατο καθώς αύριο και μεθαύριο θα δώσει το «παρών» στην Εθνική Συνδιάσκεψη των στελεχών της «λίστας Τσίπρα» στην Ιταλία, που θα έχει ως κεντρικό θέμα τη δημιουργία ενός κόμματος…αλά ΣΥΡΙΖΑ στην Ιταλία!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Όταν οι παλαίμαχοι «στρίμωξαν» τον Αλέξη Τσίπρα

Βούλτεψη σε Τσίπρα: “Αποφάσισε τί θα κάνεις τελικά με το μνημόνιο…”

Πόλεμος Κυβέρνησης – ΣΥΡΙΖΑ για τον Αιγιαλό – Το Ποτάμι φοράει το μαγιό του

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης στον ΟΗΕ με μήνυμα προς την Τουρκία: Η Ελλάδα δεν είναι κράτος ταραξίας αλλά παράγοντας ασφάλειας σε Ανατολική Μεσόγειο και Μέση Ανατολή
«Η Ελλάδα είναι γεφυροποιός χώρα, όχι κράτος - ταραξίας», ανέφερε χαρακτηριστικά και τόνισε ότι το casus belli που έχει διακηρύξει η Τουρκία αποτελεί «εστία έντασης»
Ο Έλληνας πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης στο βήμα της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ
5
Χρυσοχοΐδης για την υπόθεση Μαζωνάκη: Η Αστυνομία κινήθηκε πολύ γρήγορα – Ανακτήθηκαν σβησμένα μηνύματα και φωτογραφίες
Ξεκαθάρισε ακόμη ότι μέχρι στιγμής δεν έχουν φτάσει στην ΕΛ.ΑΣ. καταγγελίες για άλλα ιατρεία που να παρουσιάζουν αντίστοιχη παράνομη δραστηριότητα
Μιχάλης Χρυσοχοΐδης