Πολιτική

Στο Λονδίνο στο τέλος Νοεμβρίου ο πρωθυπουργός – Επαφές με Βασιλιά Κάρολο και Ρίσι Σούνακ;

Με μια επίσκεψη στο Λονδίνο θα κλείσει ο Νοέμβριος για τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο οποίος θα βρεθεί στην Βρετανική πρωτεύουσα από τις 26 έως τις 29 του μήνα προκειμένου να έχει συναντήσεις με πολλούς επιχειρηματικούς και μη παράγοντες και με αντικείμενο την προσέλκυση νέων επενδύσεων στην χώρα μας. 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν αποκλείεται να συναντηθεί με τον Βασιλιά Κάρολο με τον οποίο άλλωστε έχει αναπτύξει μια ιδιαίτερη σχέση ειδικά μετά την τελευταία επίσκεψη του κ. Μητσοτάκη στην Σκωτία τον περασμένο Απρίλιο αλλά και τις πολλές επισκέψεις που πραγματοποιεί ο Κάρολος στην Ελλάδα στην οποία έχει ιδιαίτερη αδυναμία.

Αν και οι επαφές δεν έχουν ακόμα οριστικοποιηθεί ο Έλληνας πρωθυπουργός αναμένεται να συναντηθεί και να γνωρίσει το νέο πρωθυπουργό της Βρετανίας Ρίσι Σούνακ.

Βέβαιο θεωρείται ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα μιλήσει στο London School of Economics, σε εκδήλωση με θέμα: «Η Ελλάδα – Ο δρόμος προς τα εμπρός».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Θάνος Πλεύρης: «Αντιμέτωποι με ποινή φυλάκισης έως 5 χρόνια όσοι μπαίνουν παράνομα στη χώρα»
Ο υπουργός τόνισε πως μετά την αναστολή ασύλου που αποφασίστηκε μειώθηκαν οι μεταναστευτικές ροές - Αποκάλυψε πως οι μετανάστες ενημερώνονταν με SMS για το «ασφαλές κανάλι της Κρήτης»
Θάνος Πλεύρης
ΟΠΕΚΕΠΕ – Η Καλλιόπη Σεμερτζίδου μετά την παραίτησή της από τη θέση Συνονίστριας Κοινοτικών Πόρων της ΝΔ: Δεν μας έχει ενοχλήσει καμία Αρχή
«Την Φεράρι την έχει αγοράσει ο σύντροφός μου από το 2004 και δεν την έχουμε κρύψει. Κάθε προσπάθεια να μας δυσφημήσουν είναι απορριπτέα και άδικη»
Η Καλλιόπη Σεμερτζίδου
36