Κυριακή, 19 Μαΐ
28oC Αθήνα

Στο Μαξίμου ο Στουρνάρας

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ EUROKINISSI
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ EUROKINISSI

Συνάντηση με τον Αντώνη Σαμαρά έχει αυτήν την ώρα ο Γιάννης Στουρνάρας στο Μέγαρο Μαξίμου προκειμένου να τον ενημερώσει για τα τελευταία αγκάθια πριν από την επίτευξη συνολικής συμφωνίας με την τρόικα.

Συνεργασία με τον πρωθυπουργό έχει αυτήν την ώρα στο Μέγαρο Μαξίμου ο Υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας, μετά τον νέο μαραθώνιο διαπραγματεύσεων με την τρόικα, που έληξε χωρίς τελική συμφωνία γύρω στις 5 τα ξημερώματα.

Στην κυβέρνηση επιδιώκουν να έχει επιτευχθεί συμφωνία – πακέτο με τους δανειστές μας έως απόψε, προκειμένου το συγκεκριμένο νομοσχέδιο – σκούπα να πάρει την κοινοβουλευτική οδό. Ωστόσο, τα αγκάθια παρέμεναν έως αργά χθες το βράδυ και εντοπίζονταν στις απολύσεις στο Δημόσιο και το 2015, το ύψος του προς διανομή κοινωνικού μερίσματος, το φρέσκο γάλα και τα μη συνταγογραφούμενα φάρμακα αλλά και στο αίτημα της τρόικας για κατάργηση των τριετιών.

Διαβάστε επίσης

Μάχη με το χρόνο για συμφωνία με την τρόικα – Δεν κάνουν πίσω για τις απολύσεις στο Δημόσιο – Αναλυτικά όλα τα “αγκάθια” ανά υπουργείο

Κεδίκογλου: Πολύ κοντά σε συμφωνία με την τρόικα

Όλα ανοιχτά με την τρόικα – Συμφώνησαν μόνο ότι διαφωνούν!

Κριτική Χαρακόπολου σε Τρόικα από το μνημείο του Κιλελέρ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε