Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Συνάντηση Παπούλια με Σαμαρά και Τσίπρα

Στιγμιότυπο από την συνάντηση του Κάρολου Παπούλια με τον κ. Σαμαρά. ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Στιγμιότυπο από την συνάντηση του Κάρολου Παπούλια με τον κ. Σαμαρά. ΦΩΤΟ EUROKINISSI

  Την επαναβεβαίωση της εμπιστοσύνης της Νέας Δημοκρατίας προς το πρόσωπό του, επανέλαβε σήμερα

ο Αντώνης Σαμαράς στον Κάρολο Παπούλια. Ο Πρόεδρος του κόμματος επισκέφθηκε τον κ. Παπούλια στο Προεδρικό Μέγαρο και του διαβίβασε «τις ολόθερμες ευχές όλων μας», όπως είπε, για τη δεύτερη θητεία του.

 «Έχετε την εκτίμηση όλου του λαού, θα είναι καλό για την πατρίδα», τόνισε ο κ. Σαμαράς και ο κ. Παπούλιας τον ευχαρίστησε για τη στήριξη.

 Σε δηλώσεις του, βγαίνοντας από το Προεδρικό Μέγαρο, ο κ.Σαμαράς τόνισε πως του δόθηκε η ευκαιρία να επαναλάβει στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας τη βαθιά εκτίμηση για το πρόσωπό του και του διαβίβασε τις ολόθερμες ευχές όλων για μία νέα επιτυχημένη θητεία.

 «Ως γνωστόν, η ΝΔ ήταν η πρώτη, που πρότεινε την επανεκλογή του κ. Παπούλια στο ύπατο πολιτειακό αξίωμα», δήλωσε ο πρόεδρος του κόμματος, ενώ σε ερώτηση δημοσιογράφων σχετικά με την επιστολή που φέρεται να είχε στείλει ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής στον Μιχάλη Χριστοφοράκο, απάντησε πως «κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την ακεραιότητα, αλλά και την προσφορά του Κώστα Καραμανλή στην πατρίδα».

Η εκλογή του προέδρου θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου.

 
Στις 15:00 ο κ.Παπούλιας συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Συνασπισμού Αλέξη Τσίπρα. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα ψηφίσει παρών την Τετάρτη στην ολομέλεια της Βουλή.
 
Λευκό όμως θα ψηφίσει το ΚΚΕ. Όπως τονίζει με ανακοίνωσή του, η τοποθέτηση αυτή δεν έχει σχέση με το πρόσωπο του υποψήφιου Προέδρου της Δημοκρατίας, αλλά με το πολιτικό σύστημα και τη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας σε αυτό. «Είναι γνωστό ότι σύμφωνα με το Σύνταγμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας πρέπει να συμπράττει και να συνυπογράφει τους αντιλαϊκούς νόμους και διατάγματα», τονίζει το ΚΚΕ και συνεχίζει ότι «ανεξάρτητα από το πρόσωπο και τις απόψεις του, ο ρόλος του Προέδρου είναι προκαθορισμένος».
 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε