Πολιτική

Συνάντηση Τσίπρα με τον Βαγγέλη Παπαμιχαήλ, θύμα επίθεσης χρυσαυγιτών στο Πέραμα

Στο Μέγαρο Μαξίμου, όπου συνάντησε τον Αλέξη Τσίπρα, βρέθηκε σήμερα ο Βαγγέλης Παπαμιχαήλ, που έπεσε θύμα επίθεσης χρυσαυγιτών στο Πέραμα.

Ο 28χρονος δέχθηκε επίθεση το βράδυ της 15ης Σεπτεμβρίου, καθώς πήγαινε στην αντιφασιστική συναυλία στο Πέραμα, που έγινε με αφορμή την συμπλήρωση πέντε χρόνων από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα. Ο Βαγγέλης Παπαμιχαήλ διακομίσθηκε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας.

Σε ανάρτησή του στο Facebook, ο Αλέξης Τσίπρας έγραψε: «Σήμερα συνάντησα τον Βαγγέλη Παπαμιχαήλ, που έπεσε θύμα επίθεσης από ομάδα νεοναζί στο Πέραμα. Ας το γνωρίζουν οι ένοχοι, ότι σύντομα θα βρεθούν και θα οδηγηθούν ενώπιον της δικαιοσύνης. Η φασιστική βία δεν θα μείνει ατιμώρητη».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα