Πολιτική

Συνάντηση Χαρδούβελη – Σαμαρά

Με τον υπουργό Οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη, συναντήθηκε ο πρωθυπουργός, στο Μέγαρο Μαξίμου, ενόψει της άφιξης των εκπροσώπων των δανειστών στην Αθήνα και της 5ης αξιολόγησης της ελληνικής οικονομίας.

Οι δυο άνδρες συζήτησαν και τη χθεσινή συνάντηση του κ. Σαμαρά με την Γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ.

Υπενθυμίζεται ότι, σήμερα, θα πραγματοποιηθεί τηλεδιάσκεψη μεταξύ στελεχών του υπουργείου Οικονομικών και στελεχών της τρόικας.

Με βάση την έως τώρα ατζέντα, η πρώτη συνάντηση του κ. Χαρδούβελη, με τους επικεφαλής της τρόικας, έχει προγραμματισθεί για την Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το παρασκήνιο μιας συνάντησης: Όσα δεν είπαν Σαμαράς – Μέρκελ

Μητρόπουλος: Όσο θα διαπραγματεύεται ο Τσίπρας θα ισχύει το Μνημόνιο

Άδωνις για τις καταθέσεις του: «Θα κάνω ό,τι έκανα και την άλλη φορά!»

Άδειασε” Άδωνι ο Μητσοτάκης για τις τράπεζες: Ας το κρατούσε για τον εαυτό του!

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: Η Ελλάδα αναδεικνύεται σε ενεργειακό κόμβο – Θα ήθελα ο Τραμπ να βγάλει λόγο στην Ακρόπολη
Για την συμμαχία Αθήνας και Ουάσινγκτον τόνισε πως οι δυο χώρες «έχουν εξαιρετικές διμερείς σχέσεις και γεωπολιτικά το σημείο όπου βρίσκεται η Ελλάδα είναι πολύ σημαντικό για τις ΗΠΑ»
Κίμπερλι Γκίλφοϊλ 22
«Βεντέτα» κυβέρνησης – ΠΑΣΟΚ: Νέα αντιπαράθεση για τα Βορίζια και τα «εγκλήματα τιμής» με αφορμή τις δηλώσεις Φλωρίδη
Κυβέρνηση: «Αρκούσε μια συγγνώμη από τον κ. Ανδρουλάκη. Έστω και τώρα, ας την πει. Ποτέ δεν είναι αργά» - ΠΑΣΟΚ: «Υπάρχουν «εθιμικές» ανθρωποκτονίες;»
Περιστατικό με πυροβολισμούς και αποτέλεσμα νεκρούς και τραυματίες σημειώθηκε στα Βορίζια Ηρακλείου