Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ για Τατιάνα Στεφανίδου: Η απόπειρα φίμωσης των δημοσιογράφων δεν θα έχει καμία τύχη

Σκληρή ανακοίνωση κατά της Χρυσής Αυγής με αφορμή την μήνυση που κατέθεσε κατά της Τατιάνας Στεφανίδου ο υπόδικος βουλευτής της Χρυσής Αυγής Γιάννης Λαγός και με την οποία ζητούσε την σύλληψή της, εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Μετά την τραμπούκικη επίθεση στο σχολείο του Περάματος, ο υπόδικος για εγκληματικές ενέργειες βουλευτής της Χ.Α., Γιάννης Λαγός, κατέθεσε μήνυση κατά της δημοσιογράφου Τατιάνας Στεφανίδου, επιδιώκοντας να εμφανιστεί ως “διωκόμενος”», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ. 

Και συνεχίζει: «Να γνωρίζει καλά, αυτός κι οι ομοϊδεάτες του πως η απόπειρά τους να αποτρέψουν το δικαίωμα των προσφύγων στη μόρφωση, όπως και η φίμωση των δημοσιογράφων δεν θα έχουν καμία τύχη. Ο φασισμός και ο ρατσισμός δεν έχουν θέση στην ελληνική κοινωνία».
 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Το e-mail Σημανδράκου «καίει» Μητσοτάκη και Αυγενάκη για τον ΟΠΕΚΕΠΕ, λέει το ΠΑΣΟΚ - «Οι μάσκες έπεσαν»
Ο Ανδρουλάκης παρεμβαίνοντας στο θέμα αυτό τόνισε ότι: «Αυτές οι επιστολές αποδεικνύουν ότι γνώριζε πλήρως το πάρτι διαφθοράς που συνέβαινε σε έναν Οργανισμό, που μοιράζει 3 δισ. ευρώ τον χρόνο»
Ο Νίκος Ανδρουλάκης 4
Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Τι «ζυγίζει» η κυβέρνηση για Βορίδη και Αυγενάκη – Το e-mail Σημανδράκου και η δεύτερη δικογραφία
Ο πρώην πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ στο e-mail του ενημερώνει για το περιεχόμενο των δύο επιστολών που είχε στείλει τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο του 2023, στον πρώην Γενικό Γραμματέα του πρωθυπουργού
Το Μέγαρο Μαξίμου 12
Δημοσκόπηση Pulse: Οκτώ στους δέκα θεωρούν σημαντικό το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ – Πως επηρεάζει την πρόθεση ψήφου
Στην εκτίμηση ψήφου η ΝΔ προηγείται με 15 μονάδες του ΠΑΣΟΚ, ενώ στην τρίτη θέση βρίσκεται η Πλεύση Ελευθερίας - Εννιακομματική η βουλή σε περίπτωση εκλογών
Eurokinissi φωτογραφία αρχείου 50