Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: ΝΔ και Μητσοτάκης μόνο ντροπή θα πρέπει να αισθάνονται για την κατάντια τους!

Σκληρή απάντηση δίνει ο ΣΥΡΙΖΑ στη ΝΔ με αφορμή την ανακοίνωση που εξέδωσε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης σχετικά με τις πληροφορίες για απειλητική επιστολή αγνώστων προς τον πρόεδρο του Συμβουλίου της Επικρατείας, Νίκο Σακελλαρίου.

Στην ανακοίνωση της η ΝΔ, μεταξύ άλλων, είχε ισχυριστεί ότι οι επιθέσεις της κυβέρνησης στη Δικαιοσύνη αποθρασύνουν τους εκφραστές της βίας και της ανομίας.
«Είναι αδιανόητο, ακόμα για το επίπεδο της ΝΔ, να συνδέεται η πολιτική κριτική αποφάσεων της Δικαιοσύνης, με την, απολύτως καταδικαστέα, απειλητική επιστολή αγνώστων εναντίον του προέδρου του Συμβουλίου της Επικρατείας, Ν. Σακελλαρίου» σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ. «Στη δίψα τους για εξουσία, πέφτουν κάθε μέρα όλο και πιο χαμηλά. […] Η ΝΔ και ο κ. Μητσοτάκης προσωπικά, μόνο ντροπή θα πρέπει να αισθάνονται για την κατάντια τους» σημειώνει το κυβερνών κόμμα στην ανακοίνωσή του.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα