Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης επιβάλει λευκή τρομοκρατία, παράνομη η διαρροή προσωπικών δεδομένων συνταξιούχου

«Λίγες ημέρες πριν τις εκλογές ο κ. Μητσοτάκης επιχειρεί να επιβάλει καθεστώς λευκής τρομοκρατίας του ‘50», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ σε ανακοίνωση του, υποστηρίζοντας ότι «έφτασαν στο σημείο να διαρρέουν παράνομα σε φιλικές τους ιστοσελίδες τα προσωπικά δεδομένα συνταξιούχου που έκανε το ‘έγκλημα’ να πει ότι δεν θα ξαναψηφίσει ΝΔ».

Ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρεται σε συνταξιούχο που συνάντησε τον Αλέξη Τσίπρα στην Χίο, ο οποίος δήλωσε πως ήταν με τη ΝΔ αλλά πλέον όχι, καθώς από το 2019 δεν του έχουν δώσει τη σύνταξη. Δημοσιεύματα αργότερα ανέφεραν πως ο συγκεκριμένος χρωστά δεκάδες χιλιάδες ευρώ στα ασφαλιστικά ταμεία γι αυτό και δεν πήρε τη σύνταξή του.

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης τονίζει ότι θεωρεί αυτονόητη την άμεση διενέργεια ΕΔΕ στο υπουργείο Εργασίας και την παρέμβαση εισαγγελέα «για αυτή την πρωτοφανή και παράνομη ενέργεια», καθώς κατηγορεί την κυβέρνηση πως έδωσε στη φόρα τα προσωπικά στοιχεία του συνταξιούχου.

Ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι «τη μία ημέρα εργοδότες, που παίρνουν απευθείας αναθέσεις από την κυβέρνηση, απειλούν και εκβιάζουν εργαζόμενούς τους να ψηφίσουν ΝΔ, παρουσία του ‘Αδωνι Γεωργιάδη. Την άλλη ημέρα το υπουργείο Εργασίας προσπαθεί να εκφοβίσει συνταξιούχους βγάζοντας στη φορά τα προσωπικά τους δεδομένα».

Τονίζει πως «αν νομίζει ο κ. Χατζηδάκης ότι με τέτοιες παρακρατικές μεθόδους θα κρύψει την αποτυχία του στις εκκρεμείς συντάξεις είναι γελασμένος». Αναφέρει ως προς το θέμα των εκκρεμών συντάξεων ότι «ήδη από τον περασμένο Δεκέμβριο, το Γραφείο Προϋπολογισμού της Βουλής στην Έκθεση του ανέφερε ότι πάνω από 200.000 αιτήσεις συνταξιοδότησης εκκρεμούσαν προς έκδοση και μάλιστα οι εκκρεμείς επικουρικές συντάξεις, αντί να μειώνονται αυξάνονται. Και χωρίς να προσθέτουμε τις χιλιάδες λάθος συντάξεις που βγαίνουν fast track και πρέπει να εξεταστούν ξανά». 

Σχολιάζει καταληκτικά ότι «τα ψέματα Μητσοτάκη – Χατζηδάκη τα γνωρίζουν οι συνταξιούχοι και στις 21 Μαΐου θα πουν: ‘Ως εδώ’ στην εξαπάτηση». 

Υπενθυμίζεται πως ο Κωστής Χατζηδάκης με ανάρτησή του ανέφερε πως o ΣΥΡΙΖΑ έχει απύθμενο θράσος όταν ζητά τα ρέστα για εκκρεμείς συντάξεις.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Αλέξης Τσίπρας (@alexistsipras)

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ανδρουλάκης, Φάμελλος και Κουτσούμπας άκουσαν τα Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα – Τα μηνύματά τους για το 2026
Στα κεντρικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ άκουσε τα κάλαντα ο Ανδρουλάκης, στον Περισσό απόλαυσε τα κάλαντα από την χορωδία της ΚΝΕ ο Κουτσούμπας και στην Θεσσαλονίκη στα γραφεία τους ΣΥΡΙΖΑ στη Θέρμη βρέθηκε ο Φάμελλος
Kάλαντα της Πρωτοχρονιάς στον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκο Ανδρουλάκη, από την αδελφότητα Κεφαλληνίων και Ιθακησίων Πειραιά
Κόντρα του ΠΑΣΟΚ με την κυβέρνηση και για τις μεταβολές στα τιμολόγια της ΕΥΔΑΠ
«Μας χωρίζει ιδεολογική και αξιακή άβυσσος με μία κυβέρνηση, που είναι επικίνδυνη για τη χώρα, διευρύνει τις ανισότητες και μοιράζει στα καρτέλ τον πλούτο της χώρας» λένε στη Χαριλάου Τρικούπη
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης