Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: “Ο Μητσοτάκης μας το είπε όσο πιο σαφώς μπορεί! Θα κόψει την 13η σύνταξη”

Ο ΣΥΡΙΖΑ, με ανακοίνωσή του, εξαπολύει επίθεση στον αρχηγό της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη, με αφορμή την συνέντευξη του τελευταίου στο Star.

“Σήμερα, ο κ. Μητσοτάκης υποτίμησε, για άλλη μια φορά, τη νοημοσύνη των πολιτών”, αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ στο ξεκίνημα της ανακοίνωσης που εξέδωσε, μετά την τηλεοπτική συνέντευξη που έδωσε ο αρχηγός της ΝΔ στον τηλεοπτικό σταθμό Star.

Φουλ επίθεση ο ΣΥΡΙΖΑ!

Και συνεχίζει το κυβερνών κόμμα στην ανακοίνωση:

[read4more]

“Κρυπτόμενος πίσω από την αστεία δικαιολογία περί αφορολόγητου, μας είπε, όσο πιο σαφώς μπορεί, ότι θα κόψει την 13η σύνταξη, στην περίπτωση που θα πάρει την εξουσία.

Ο Αλέξης Τσίπρας έχει επανειλημμένως δεσμευθεί ότι το αφορολόγητο δεν πρόκειται να καταργηθεί, με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Ταυτόχρονα, σε ένα κρεσέντο νεοφιλελευθερισμού, επανέλαβε τα σχέδιά του για ένα ασφαλιστικό Πινοσέτ, και υποσχέθηκε ξανά την παράδοση της Δημόσιας Υγείας σε ιδιωτικά συμφέροντα και κλινικάρχες.

Οι πολίτες έζησαν την κατάρρευση και την κρίση που έφερε η ΝΔ,. Αντιλαμβάνονται για ποιων τα συμφέροντα εργάζεται ο κ. Μητσοτάκης. Καταλαβαίνουν ότι το πρόγραμμά του είναι ένα μνημόνιο που θα το ζήλευε και το ΔΝΤ. Δεν θα του κάνουν τη χάρη”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μαρινάκης για την έκθεση για την Ελευθερία του Τύπου: Διασπορά fake news από τον ΣΥΡΙΖΑ
«Η Task Force για την Ασφάλεια των Δημοσιογράφων είναι ολοκληρωμένος θεσμός με μηχανισμό πολιτικής διαβούλευσης, συμμετοχή επαγγελματικών ενώσεων, αστυνομίας, δικαστικών λειτουργών και δημοσιογράφων»
Ο Παύλος Μαρινάκης
«Γαλάζιες» πιέσεις προς την κυβέρνηση να επανεξετάσει τον σχεδιασμό για την οριοθέτηση των οικισμών κάτω των 2.000 κατοίκων
Ο βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Φίλιππος Φόρτωμας είναι ο 6ος από το κόμμα που πιέζει την κυβέρνηση για διορθωτικές παρεμβάσεις στο νέο πλαίσιο
O βουλευτής Κυκλάδων Φίλιππος Φόρτωμας
Επιστροφές προσφύγων στην Ελλάδα: «Είμαστε σε συνεχή διάλογο με την ελληνική κυβέρνηση» λέει εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου Εσωτερικών
Ως προς τη διάρκεια μιας τέτοιας διαδικασίας το γερμανικό υπουργείο απαντά ότι ακόμη δεν είναι σε θέση να την προσδιορίσει χρονικά
Πρόσφυγες