Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Σε πανικό ο κ. Μητσοτάκης – Επιβεβαιώνεται πως καταντά γραφικός

Ο κ. Μητσοτάκης βρίσκεται σε «πανικό» γιατί «επιβεβαιώνεται πως καταντά γραφικός», τονίζει το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ στην απάντησή του σε ανακοίνωση του γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, η οποία ανέφερε ότι «οι υπουργοί της κυβέρνησης δίνουν ρεσιτάλ αποτυχίας, κυνισμού και θράσους».

«Προσοχή στο κενό μεταξύ εκλογών και «κοπτοραπτικής». Αντιλαμβανόμαστε τον πανικό του κ. Μητσοτάκη γιατί επιβεβαιώνεται πως καταντά γραφικός, αλλά συνιστούμε ψυχραιμία», αναφέρει το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ υπάρχει και υστερόγραφο: «Η ΝΔ στην ανακοίνωσή της ξέχασε να ζητήσει εκλογές. Μάλλον την κάλυψε ο κ. Σημίτης».

Νωρίτερα, η Νέα Δημοκρατία ανέφερε σε ανακοίνωση της:
«Η ελληνική κοινωνία και η οικονομία δοκιμάζονται σκληρά από την πολιτική της Κυβέρνησης και τους χειρισμούς της στο θέμα της αξιολόγησης. Την ίδια ώρα, οι Υπουργοί δίνουν ρεσιτάλ αποτυχίας, κυνισμού και θράσους.
Ο κ. Τσακαλώτος ομολογεί την αποτυχία τους και την εξόντωση της μεσαίας τάξης.
Ο κ. Σκουρλέτης το πρωί καταγγέλλει συμφέροντα και δηλώνει ότι διαφωνεί με την ιδιωτικοποίηση της Δ.Ε.Η. και το απόγευμα παραδέχεται κυνικά ότι θα ψηφίσει “ναι σε όλα”.
Ο κ. Τζανακόπουλος με περίσσιο θράσος δηλώνει “χαρούμενος” για μια συμφωνία που θα κόβει τις συντάξεις και θα φέρνει νέους φόρους.
Δυστυχώς, η χώρα έχει μια αποτυχημένη Κυβέρνηση που μόνο βάρη, ανασφάλεια και μιζέρια μπορεί να προσφέρει στις Ελληνίδες και τους Έλληνες».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Παρέμβαση Σαμαρά για το κλείσιμο 204 υποκαταστημάτων του ΕΛΤΑ - «Αποδυναμώνει την παρουσία του κράτους, η απόφαση να επανεξεταστεί»
«Να καταλάβουν λοιπόν οι υπεύθυνοι, ότι μια τέτοια απόφαση αποδυναμώνει σε όλη τη χώρα την αίσθηση της αναγκαίας παρουσίας του κράτους, πολύ περισσότερο ανάμεσα στους πιο αδύναμους»
Ο Αντώνης Σαμαράς 44
Το κλείσιμο 204 καταστημάτων των ΕΛΤΑ έφερε και γαλάζιες αντιδράσεις – Η διαβεβαίωση για κατ’ οίκον εξυπηρέτηση
Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία, ο ετήσιος τζίρος των Ελληνικών Ταχυδρομείων είναι 15 εκατ. ευρώ, κι ενώ το ετήσιο κόστος λειτουργίας είναι πολλαπλάσιο και αγγίζει τα 90 εκατ. ευρώ
ΕΛΤΑ 20
Στην Αθήνα σήμερα η νέα πρέσβης των ΗΠΑ Κίμπερλι Γκίλφοϊλ - Η πρώτη της επίσημη υποχρέωση και το πάρτι προς τιμήν της
Η πρώτη επίσημη υποχρέωση Κίμπερλι Γκίλφοϊλ είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη όταν θα υποβάλει τα διαπιστευτήριά της στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κωνσταντίνο Τασούλα, σε τελετή στο Προεδρικό Μέγαρο
Η Κίμπερλι Γκιλφόιλ 18
Δόμνα Μιχαηλίδου και Χάρης Δούκας στα «κάγκελα» για τα πατίνια στην Αθήνα: «Η πόλη ανήκει σε όλους» – «Είναι θέμα υπουργείου»
Η υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας καλεί τον Δήμο Αθηναίων να προχωρήσει άμεσα σε ρύθμιση με στόχο την προστασία πεζών και ΑμεΑ
Δόμνα Μιχαηλίδου και Χάρης Δούκας 11
«Η Ελλάδα θα συνεχίσει να είναι αρωγός της Μονής Σινά» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην τελετή ενθρόνισης του νέου Αρχιεπισκόπου
«Η Ελληνική Κυβέρνηση θα στέκεται πάντα δίπλα στο Ιερό Μοναστήρι της Αγίας Αικατερίνης, θα το στηρίζει, έτσι ώστε να διαφυλάξει στην αιωνιότητα αυτό το ιδιαίτερο και ξεχωριστό καθεστώς το οποίο μας κληροδοτήθηκε από τους προγόνους μας»
«Η Ελλάδα θα συνεχίσει να είναι αρωγός της Μονής Σινά» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην τελετή ενθρόνισης του νέου Αρχιεπισκόπου