Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Σκόπιμα διαστρεβλώθηκαν οι δηλώσεις Στρατούλη

Επιστολή προς τους Διευθυντές των ηλεκτρονικών και έντυπων μέσων έστειλε ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή, όπως αναφέρει "την προσπάθεια διαστρέβλωσης δηλώσεων στελέχους μας για τις θέσεις μας για το τραπεζικό σύστημα".

ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ:

ΜΜΕ και διάφοροι κύκλοι πληροφόρησης ερμηνεύοντας αποσπάσματα από δηλώσεις στελέχους μας, δημιουργούν μια ανεύθυνη παραπληροφόρηση – κινδυνολογία για τις τραπεζικές καταθέσεις θεωρώντας ό,τι έτσι μπορούν να πλήξουν τον ΣΥΡΙΖΑ.

Οι ξεκάθαρες απόψεις μας διατυπώνονται στο αναλυτικό πρόγραμμα μας, που κυκλοφορεί δημόσια και μόνο από δόλο μπορεί να διαστρεβλωθεί.

Σας επισημαίνουμε τους κινδύνους, που προέρχονται από την παραπληροφόρηση και σας θέτουμε προ των ευθυνών σας, επειδή η ανεύθυνη φημολογία για τις τραπεζικές καταθέσεις μπορεί να προκαλέσει ανεπανόρθωτες ζημιές στο τραπεζικό σύστημα και στην οικονομία.

Θεωρούμε πως είναι αυτονόητο για όλους όσους υπηρετούν την ενημέρωση, ο σεβασμός των κανόνων της δημοσιογραφικής δεοντολογίας με σκοπό την εξυπηρέτηση μιας πλουραλιστικής και αξιόπιστης ενημέρωσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο Δ.Στρατούλης απαντάει στον Ν. Ευαγγελάτο: Τέλος η διακίνηση μεγάλων κεφαλαίων στο εξωτερικό – ΒΙΝΤΕΟ

 

Στρατούλης:”Ο ΣΥΡΙΖΑ θα χρησιμοποιήσει τις καταθέσεις των πολιτών”

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η ατζέντα του ραντεβού Μητσοτάκη και Ερντογάν στην Άγκυρα στις 11 Φεβρουαρίου – Υφαλοκρηπίδα, ΑΟΖ, Ιράν και Ουκρανία
Στο παρά πέντε της συνάντησης κορυφής, η Άγκυρα έσπευσε να επαναφέρει στο προσκήνιο τις αναθεωρητικές «κορώνες» της για το Αιγαίο σε σχέση με το δικαίωμα της Αθήνας για επέκταση στα δώδεκα μίλια
Από τη συνάντηση του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Πρόεδρο της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ στις 23 Σεπτεμβρίου 2024 14