Πολιτική

Τα ελληνικά της Σούζαν Πομπέο στην Μαρέβα και το κοπλιμέντο στον Μητσοτάκη [Pics, video]

Θερμή υποδοχή επιφύλασσε η σύζυγος του Μάικ Πομπέο, στο ζεύγος Μητσοτάκη, που τους επισκέφθηκε το πρωί της Κυριακής (06.10.2019) στο ξενοδοχείο "Χίλτον".

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Μαρέβα Γκραμπόφσκι πήραν πρωινό με τον Μάικ Πομπέο και την σύζυγό του, Σούζαν, στον τελευταίο όροφο του Χίλτον, λίγες ώρες πριν ολοκληρωθεί η επίσημη επίσκεψη του Αμερικανού υπουργού Εξωτερικών στην Αθήνα.
Η Σούζαν Πομπέο καλωσόρισε την Μαρέβα Γκραμπόφσκι, λέγοντας “καλημέρα” στα ελληνικά και στη συνέχεια την αγκάλιασε και την φίλησε.

marevaPompeo

Από την πλευρά της, η Μαρέβα Γκραμπόφκσι την ρώτησε πώς πέρασαν το βράδυ του Σαββάτου, στο δείπνο στην κατοικία του Αμερικανού πρέσβη στην Ελλάδα, Τζέφρι Πάιατ, με την Σούζαν Πομπέο να απαντά πώς “ήταν όλα υπέροχα”.marevaPompeo

Η σύζυγος του υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ εξέφρασε στον Κυριάκο Μητσοτάκη την χαρά της που τον γνώρισε, λέγοντας του, μάλιστα, γελώντας, πώς τόσο εκείνος, όσο και ο Μάικ Πομπέο, έδειχναν πολύ ωραίοι στις κοινές τους φωτογραφίες.

Η Σούζαν είναι η δεύτερη σύζυγος του Μάικ Πομπέο. Παντρεύτηκαν το 1991 και έναν χρόνο αργότερα απέκτησαν τον γιο τους, Νίκολας. Κατάγεται από το Κάνσας και έχει ενεργό ρόλο στην πολιτική καριέρα του άντρα της. Της αρέσει να παίζει τένις και να πηγαίνει στο θέατρο και στην όπερα. Έχει επιλέξει να απέχει από τα social media για προσωπικούς λόγους, αλλά και για λόγους ασφαλείας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης λέει ψέματα για τις προειδοποιήσεις της Κομισιόν για τον ΦΠΑ» σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ
«Για να τον ενημερώσουμε, η οδηγία αυτή - 2022/542, - καλεί τη χώρα μας να εφαρμόσει μειωμένους - ή ακόμη και μηδενικούς - συντελεστές ΦΠΑ σε βασικά αγαθά, όπως τρόφιμα και φάρμακα»
Ο Σωκράτης Φάμελλος 1
ΠΑΣΟΚ: Αμετανόητος ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Η χώρα δεν αντέχει άλλο πισωγύρισμα
«Οι πολίτες κουράστηκαν από τα ψέματα και την προπαγάνδα. Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες ζητούν συνέπεια, ασφάλεια, αξιοπιστία και εντιμότητα. Έννοιες που κακοποιήθηκαν βάναυσα από το σύστημα Μητσοτάκη»
Σημαία του ΠΑΣΟΚ
ΔΕΘ: Όλα τα μέτρα για την υγεία – Μεταρρυθμίσεις στο ΕΣΥ χωρίς έξτρα χρηματοδότηση και 50 εκατ. ευρώ σε νέα φάρμακα
Οι αναφορές του πρωθυπουργού στο ρεκόρ χειρουργείων το 2025, στην ανακαίνιση των υποδομών του ΕΣΥ, στις ψηφιακές τομές, στο πρόγραμμα «ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΩ» και στην αξιολόγηση του ΕΣΥ – Αντιδρούν οι εργαζόμενοι στην υγεία
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξη Τύπου στη ΔΕΘ 2