Παρασκευή, 29 Μαρ.
18oC Αθήνα

Ταραντίλης για Τσίπρα: «Καταγγέλλει την κυβέρνηση ενώ καλεί κόσμο σε πορείες»

Ταραντίλης

Στην αντεπίθεση μετά τα όσα είπε ο Αλέξης Τσίπρας πέρασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Χρήστος Ταραντίλης. Πιο συγκεκριμένα του καταλόγισε ανευθυνότητα για την πρόσκλησή του, όπως αναφέρει, προς τους πολίτες να συμμετάσχουν σε πορείες και συγκεντρώσεις εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού.

«Ο κ. Τσίπρας λοιπόν αναλαμβάνει το ρίσκο να κολλήσουν άνθρωποι στις πορείες. Πώς γίνεται να αδιαφορεί κάποιος για τους κινδύνους που συνεπάγεται κάτι τέτοιο για την υγεία των πολιτών;» αναφέρει ο κ. Ταραντίλης και στο πλαίσιο αυτό, τόνισε ότι είναι υποκρισία να καταγγέλλεται η κυβέρνηση για ανεπάρκεια μέτρων «όταν ο ίδιος αναλαμβάνει την ευθύνη για την παραβίασή τους».

click4more: Βουλή: Αντιπαράθεση μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης για την ΕΡΤ

«Πόσο ανεύθυνο είναι να προσκαλεί η αξιωματική αντιπολίτευση σε συγκεντρώσεις και πορείες αυτό το κρίσιμο διάστημα που η κοινωνία δίνει μάχη με την πανδημία;» αναρωτιέται ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. Καταληκτικά ο κ. Ταραντίλης τονίζει ότι η υγεία των συνανθρώπων «πρέπει να αποτελεί κυρίαρχη προτεραιότητα όλων μας».

Σημειώνεται ότι νωρίτερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σε τηλεοπτική του συνέντευξη ισχυρίστηκε πως «η δημοκρατία δεν αναστέλλεται λόγω της πανδημίας».

Πιο συγκεκριμένα, αναφερόμενος στο νομοσχέδιο για την Παιδεία υπογράμμισε ότι προβλέπεται περίπου 25.000 νέοι να μείνουν εκτός πανεπιστημίων την προσεχή χρονιά.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις