Πολιτική

Όλη η Νέα Δημοκρατία αποχαιρέτισε τη Βάσω Μεϊμαράκη – Συντετριμμένος ο αδερφός της Βαγγέλης

Φίλοι και συγγενείς της Βάσως Μεϊμαράκη, μεταξύ των οποίων και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, συγκεντρώθηκαν στο νεκροταφείο Ζωγράφου για να την αποχαιρετίσουν και να την συνοδεύσουν στην τελευταία της κατοικία. Η αδερφή του Βαγγέλη Μεϊμαράκη έφυγε από τη ζωή το περασμένο Σάββατο (26.12.2015) νικημένη από τον καρκίνο.

Συντετριμμένος ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης έφτασε στο νεκροταφείο του Ζωγράφου σχεδόν ταυτόχρονα με τη Ντόρα Μπακογιάννη και τον σύζυγό της Ισίδωρο Κούβελο αλλά και τον αντίπαλό του για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη.

Παρών στο τελευταίο αντίο στη Βάσω Μεϊμαράκη και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, η Μαριέττα Γιαννάκου, ο Νίκος Δένδιας, ο Κώστας Καραμανλής (του Αχιλλέα) αλλά και ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Πολλοί βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας βρέθηκαν στο νεκροταφείο Ζωγράφου για να στηρίξουν τον υποψήφιο πρόεδρο του κόμματος και την οικογένειά του. Παρόντες επίσης ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξανδρος Λυκουρέζος και ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ Κωνσταντίνος Μίχαλος.

Παρών επίσης ο πρών πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς αλλά και ο πρώην βουλευτής του κόμματος Γιώργος Βουλγαράκης.

Δεκάδες είναι τα στεφάνια που έχουν στείλει φίλοι συγγενείς και αγαπημένοι της Βάσως Μεϊμαρακη.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΠΑΣΟΚ: Η κυβέρνηση να εγκαταλείψει την αδράνεια και να αναγνωρίσει το Παλαιστινιακό κράτος
«Η Ελληνική Κυβέρνηση οφείλει να εγκαταλείψει την αδράνεια. Η λύση των δύο κρατών στο πλαίσιο των σχετικών αποφάσεων του ΟΗΕ, είναι η μόνη δίκαιη και βιώσιμη επιλογή για την ειρηνική συνύπαρξη και ασφάλεια»
διαδηλώσεις
Γιώργος Φλωρίδης: Δεν έχει υποβληθεί αίτημα εκταφής – Εδώ και 2,5 χρόνια δεν έχει τεθεί ζήτημα ταυτοποίησης σορού θύματος των Τεμπών
«Εάν ο εισαγγελέας κρίνει ότι δεν υπάρχει αίτημα, δεν μπορεί να αποφανθεί, γιατί δεν έχει αίτημα. Αν υποβληθεί, όπως λέει ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, θα απαντηθεί άμεσα»
Ο Γιώργος Φλωρίδης 33