Πολιτική

Τεχνοκράτες κατά πολιτικών : 2-0

''Στράφι πήγε για την Ελλάδα η δεκαετία του ευρώ, σήμερα πληρώνουμε το ότι δεν έγιναν μεταρρυθμίσεις και δημοσιονομική εξυγίανση'' δηλώνει ο γενικός διευθυντής του ΙΟΒΕ Γ. Στουρνάρας, που παίρνει τη σκυτάλη από τον Γ.Προβόπουλο, στις κατηγορίες κατά των πολιτικών.

Μετά την ατάκα που έκανε αίσθηση, περί χαμένης δεκαετίας και συνεπώς περί ευθύνης των πολιτικών, ο Γ.Στουρνάρας εκτίμησε πως θα κλείσει θετικά το PSI, και πως θα είναι βιώσιμο το χρέος το 2020 εαν βέβαια εμφανίσουμε πρωτογενές πλεόνασμα, ανάπτυξη και γίνουν επιτέλους οι αποκρατικοποιήσεις.

Ο γενικός διευθυντής του ΙΟΒΕ τόνισε πως δεν υπάρχει βάσιμος κίνδυνος αποβολής ή εξόδου της χώρας από το ευρώ, όμως πρόσθεσε πως θα συνεχίσουμε να ζούμε σε αβεβαιότητα ώσπου να πάρουμε το νέο δάνειο και να πληρώσουμε τα μεγάλα ομόλογα που λήγουν μέσα στο Μάρτιο.

Διαβάστε επίσης : Βόμβα Προβόπουλου: Εάν είχαν ληφθεί μέτρα, η κρίση θα είχε αποφευχθεί

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Λατινοπούλου για Μαδούρο: «Δεν υπήρξε παραβίαση του Διεθνούς Δικαίου αλλά σύλληψη ναρκέμπορου – Αφού κλαίνε Αριστεροί και Βελόπουλος, το βλέπουμε θετικά»
«Όποιος θέλει να υπερασπιστεί τον Μαδούρο, να πάει να ζήσει στη Βενεζουέλα» τόνισε η πρόεδρος της «Φωνής Λογικής»
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
53
Άκης Σκέρτσος για την απώλεια του αδελφού του και τα Τέμπη: «Ας μιλήσουμε από καρδιάς για το δράμα»
Ο υπουργός Επικρατείας απευθύνει έκκληση για σεβασμό στη μνήμη των θυμάτων και στους θεσμούς, προειδοποιώντας για τους κινδύνους της πολιτικής εργαλειοποίησης του πένθους και της διολίσθησης στον διχασμό.
Άκης Σκέρτσος