Πολιτική

Θα δώσουν τα χέρια Σαμαράς-Παυλίδης;

Ανησυχία και έντονος προβληματισμός επικρατεί στους...

κόλπους της Ρηγίλλης, εν όψει της προσυνεδριακής συνδιάσκεψης που θα γίνει την Τετάρτη στη Ρόδο και της πιθανολογούμενης παρουσίας του πρώην βουλευτή Δωδεκανήσου και πρώην υπουργού Αιγαίου, Αριστοτέλη Παυλίδη.

 

Από το περιβάλλον του κ.Παυλίδη διαρρέει ότι ο πρώην υπουργός θα δώσει το «παρών» στη συνδιάσκεψη της Ρόδου, ενώ η ισχυρή ομάδα που τον υποστηρίζει, θα θέσει «θέμα Παυλίδη» στον πρόεδρο του κόμματος Αντώνη Σαμαρά και θα ζητήσει την «αποκατάστασή» του και παράλληλα να σταματήσουν να περιλαμβάνουν τον πρώην υπουργό στα «βαρίδια» του κόμματος.

 

Σε περίπτωση κατά την οποία προηγηθεί της συνδιάσκεψης ενδεχόμενη διαγραφή Παυλίδη, τότε εκτιμάται ότι η αντίδραση των πολλών φίλων του θα είναι ακόμη πιο δυναμική.

 

Υπάρχει και η άποψη στελεχών του κόμματος ότι «δεν μπορεί να μιλάει ο πρόεδρος και στη Ρόδο γι΄ αυτούς που έβλαψαν το κόμμα και απέναντί του στα καθίσματα να βρίσκεται ο Παυλίδης!». 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νίκος Ανδρουλάκης: Δημιούργησαν μια συμμορία στο Μαξίμου που επηρεάζει τη Δικαιοσύνη
«Δημιούργησαν μια συμμορία στο Μαξίμου, η οποία επηρεάζει τη δικαιοσύνη, ελέγχει τη ροή του χρήματος και δημιούργησε κι έναν μηχανισμό προπαγάνδας για να παραπληροφορεί τον ελληνικό λαό»
Νίκος Ανδρουλάκης, ΠΑΣΟΚ
Τα επόμενα βήματα των βουλευτών της ΝΔ που αμφισβητούν την αποτελεσματικότητα του επιτελικού κράτους
Παρέμβαση του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος χθες (28.04.2026) το βράδυ από το βήμα του προσυνεδρίου της Ν.Δ. στο Ναύπλιο, υπερασπίστηκε το μοντέλο διακυβέρνησης του επιτελικού κράτους
Μέγαρο Μαξίμου