Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Θύελλα στο ΠΑΣΟΚ για τα πρόσωπα – Αύριο θα παρθεί η τελική απόφαση

Θύελλα στο ΠΑΣΟΚ για τα πρόσωπα – Αύριο θα παρθεί η τελική απόφαση

Ενδεικτικό των εντάσεων και των διαφωνιών ήταν το γεγονός πως η σύσκεψη κράτησε πολλές ώρες και καθυστέρησε και η σύσκεψη των αντιπροσωπειών των τριών κομμάτων, που θα απαρτίζουν την κυβέρνηση.

Μετά τη θυελλώδη συνεδρίαση στο ΠΑΣΟΚ όπου υπήρχε μεγάλη ένταση για τον τρόπο που θα εκπροσωπηθεί το κόμμα στη νέα κυβέρνηση, ο πρόεδρος του κόμματος, Ευάγγελος Βενιζέλος συγκάλεσε Κοινοβουλευτική Ομάδα προκειμένου να παρθεί η τελική απόφαση.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, δείχνει να μην επιθυμεί να μετάσχουν στελέχη του ΠΑΣΟΚ ή πρώην υπουργοί στη νέα κυβέρνηση, αλλά έχει απέναντί του τους κ.κ. Λοβέρδο, Ευθυμίου και Χρυσοχοΐδη, οι οποίοι επιθυμούν να έχουν ενεργή δράση τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ στη νέα κυβέρνηση.

Μάλιστα, ο κ. Χρυσοχοΐδης μιλώντας στο Mega ξεκαθάρισε πως σύμφωνα με την προσωπική του γνώμη το ΠΑΣΟΚ πρέπει να συμμετάσχει στη νέα κυβέρνηση με το καλύτερο ανθρώπινο δυναμικό που διαθέτει και με όσο περισσότερο δυναμικό που έχουν.

Ήταν μία θυελλώδης σύσκεψη για το πώς θα εκπροσωπηθεί το ΠΑΣΟΚ στη νέα κυβέρνηση για το εάν δηλαδή μετέχουν πολιτικά πρόσωπα ή τεχνοκράτες που θα προτείνει το ΠΑΣΟΚ. Τελικά, παρά την ένταση και τις διαφωνίες επικράτησε η άποψη του κ. Βενιζέλου και τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ εξουσιοδότησαν τον κ. Βενιζέλο να χειριστεί ο ίδιος το θέμα των ονομάτων.

Βέβαια υπήρχε και η άποψη για παράδειγμα του κ. Σκανδαλίδη ο οποίος πρότεινε να στηρίξει το ΠΑΣΟΚ κοινοβουλευτικά και μόνο τη νέα κυβέρνηση.

Έτσι αυτή η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας θα είναι το πρώτο εσωκομματικό crash test του κ. Βενιζέλου μέσα στο ΠΑΣΟΚ, όπου θα γίνει και ο σχετικός συσχετισμός των δυνάμεων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Συνάντηση επιτελείων ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ στην Βουλή – Πληροφορίες για συνάντηση των τριών αρχηγών απόψε -Καταλήγουν σε 15 υπουργούς και 20 υφυπουργούς

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε