Πολιτική

Τι έπαθε η Ζωή Κωνσταντοπούλου;

Όσοι παρακολούθησαν χθες βράδυ την συνέντευξη που παραχώρησε η Ζωή Κωνσταντοπούλου στον ΣΚΑΙ και στον Αλέξη Παπαχελά είδαν μια άλλη Ζωή.

Και κυριολεκτούμε. Η πρώην Πρόεδρος της Βουλής ήταν εμφανές ότι προσπάθησε με την εμφάνισή της αυτή, να παρουσιάσει ένα άλλο προφίλ από αυτό που είχαμε συνηθίσει. Ήταν αφηγηματική, ήταν ήρεμη, δεν ήταν είρων με τον συνομιλητή της, κάθε άλλο και κάθε της κίνηση και κάθε της λέξη ήταν προσεκτικά μελετημένη.

Το πρόσωπο που παρουσίασε η κα Κωνσταντοπούλου στην χθεσινοβραδινή της συνέντευξη δεν είχε καμία σχέση με το πρόσωπο που μας είχε συνηθίσει τον τελευταίο χρόνο. Γυρίστε πίσω τον χρόνο και θα καταλάβετε ότι πρόκειται για μια κανονική μετάλλαξη. Η Ζωή Κωνσταντοπούλου έσβησε μονοκοντυλιά, ή έστω προσπάθησε, την πολιτικό που προκαλούσε πάθη με την συμπεριφορά της.

Ο στόχος είναι προφανής και έγινε πιο ξεκάθαρος στο τέλος της συνέντευξης. Όταν είπε ξεκάθαρα ότι είναι αντίπαλος του κ. Τσίπρα και ότι πρόκειται να κάνει το δικό της κόμμα. Όταν παραδέχθηκε ότι έκανε λάθη και όταν περιέγραψε κάποιες από τις πιο έντονες πολιτικές αντιπαραθέσεις που είχε με τους άλλοτε συντρόφους της όχι με το γνωστό ειρωνικό και απαξιωτικό ύφος αλλά ως ένας επιστημονικός αφηγητής ιστορικών γεγονότων.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου έχει μεγάλα σχέδια για το πολιτικό της μέλλον και η αλλαγή προφίλ χθες το έδειξε ξεκάθαρα…

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νίκος Ανδρουλάκης: Δεν δέχομαι μια τραγωδία να γίνεται reality show και πεδίο στείρας κομματικής αντιπαράθεσης
«Δεν δέχομαι μια τραγωδία να γίνεται reality show, μία τραγωδία να γίνεται πεδίο στείρας κομματικής αντιπαράθεσης για να βγάλει την ουρά της έξω η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη»
Ο Νίκος Ανδρουλακης
Σαμαράς: Το ενδεχόμενο νέου κόμματος, η σκληρή επίθεση στον Μητσοτάκη, το «ουδέν σχόλιο» από Μαξίμου και οι «γαλάζιοι» ψίθυροι
Απάντησε και στις αιχμές που είχε αφήσει εναντίον του ο κ. Μητσοτάκης όταν είχε μιλήσει για «πατριώτες της φακής και του καναπέ», σημειώνοντας ότι «αυτά είναι όλα δείγματα αλαζονείας και θεσμικής απρέπειας»
ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ 68
Ο Αντώνης Σαμαράς μιλά για πρώτη φορά δημόσια μετά τον θάνατο της κόρης του: «Ευχαρίστησα τον Θεό για τα 34 χρόνια που είχαμε τη Λένα μας»
«Η απώλεια της Λένας είναι μια κατάσταση βιωματική που με φέρνει ακόμη πιο κοντά σε αυτούς τους γονείς» αναφέρει ο πρώην πρωθυπουργός για τους συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών
Αντώνης Σαμαράς και Λένα Σαμαρά
Ο Αντώνης Σαμαράς άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για τη δημιουργία νέου κόμματος - Σκληρή επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη
«Όταν λάβω τις αποφάσεις μου, όποιες κι αν είναι αυτές, θα τις εξηγήσω καθαρά και ξάστερα στον ελληνικό λαό», είπε μεταξύ άλλων ο Αντώνης Σαμαράς
Αντώνης Σαμαράς
372