Τετάρτη, 8 Μαΐ
19oC Αθήνα

Τι φανερώνει το φάουλ του Ευκλείδη Τσακαλώτου

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος δεν μας είχε συνηθίσει σε τέτοια. Τον γνωρίσαμε ως απλό, σεμνό και μετρημένο. Ακόμα και ο τρόπος που μιλούσε τα ελληνικά τον έκαναν συμπαθή στους πολίτες. Η γενικότερη στάση του αναταμείφθηκε με την ανάθεση του υπουργείου Οικονομικών.

Για όλους τους προαναφερόμενους λόγους ξένισε η χτεσινή ανακοίνωση του υπουργείου του στην οποία προτάσεται ο ίδιος του Αντιπροέδρου της κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη.

“Συνάντηση Ε. Τσακαλώτου-Γ. Δραγασάκη-Γ. Χουλιαράκη με τον M. Verwey” ήταν ο τίτλος και ¨ο Υπουργός Οικονομικών κ. Ευκλείδης Τσακαλώτος, ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης κ. Γιάννης Δραγασάκης και ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών κ. Γιώργος Χουλιαράκης, συναντήθηκαν με τον Γενικό Διευθυντή της Υπηρεσίας Υποστήριξης Διαρθρωτικών Μεταρρυθμίσεων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Maarten Verwey, σήμερα στις 13.00 στο Υπουργείο Οικονομικών” το κείμενο.

Φάουλ, κύριε Τσακαλώτο. Αν μάλιστα δεν πρόκειται για λάθος, τότε μπορεί κανείς να οδηγηθεί σε πολλά συμπεράσματα για τη σχέση σας με την κύριο Δραγασάκη που προΐσταται του κύκλου των οικονομικών υπουργείων.

Κι αν ο Κάλχας συγκρατείται και δεν εξετάζει το ζήτημα σημειολογικά, γιατί τότε θα κάνει την τρίχα τριχιά και…

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε