Πολιτική

Τηλεφωνική συνομιλία Δένδια με τον ειδικό εκπρόσωπο της ΕΕ για το Κόσοβο

Συνεχίζει τις επαφές στη διεθνή διπλωματία ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας.

Συγκεκριμένα είχε τηλεφωνική συνομιλία με τον ειδικό εκπρόσωπο της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το ζήτημα του Κοσόβου Μίροσλαβ Λάιτσακ, σε συνέχεια της πρόσφατης συνάντησής τους.

Στο επίκεντρο της συνομιλίας βρέθηκαν οι εξελίξεις στα Δυτικά Βαλκάνια, σύμφωνα με σχετική ανάρτηση του υπουργείου Εξωτερικών στο twitter.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Αυτοί είναι οι 25 αγρότες που θα συναντήσουν τον Μητσοτάκη στις 15:00 - Εκπροσωπούν 14 μπλόκα και οργανώσεις από όλη τη χώρα
Στο Μέγαρο Μαξίμου θα δώσουν το παρών εκπρόσωποι 14 μπλόκων και αγροτικών οργανώσεων από τη Μακεδονία, τη Θεσσαλία, την Στερεά Ελλάδα, την Πελοπόννησο και την Κρήτη
Μπλόκα αγροτών 49
Παύλος Μαρινάκης: «Κομματικά εγκάθετοι όσοι πυρπολούν τον διάλογο με τον Μητσοτάκη – Η αστυνομία θα επιβάλει τον νόμο στα μπλόκα»
«Σε καμία πολιτεία δεν μπορεί το κράτος να ρυμουλκήσει τρακτέρ. Αυτός είναι και ο λόγος που προβάλλουν με αυτόν τον τρόπο - δεν θέλω να τον χαρακτηρίσω - τα αιτήματά τους»
Παύλος Μαρινάκης 7