Πολιτική

Την κεντρική υπηρεσία του ΕΚΑΒ επισκέφθηκε ο Βασίλης Κικίλιας

Επίκεντρο της πολιτικής που θα ακολουθήσουμε στον τομέα της Υγείας είναι ο άνθρωπος, επανέλαβε κατά την επίσκεψη του στην κεντρική υπηρεσία του ΕΚΑΒ ο Βασίλης Κικίλιας.

«Μόνιμα το ΕΚΑΒ ήταν, είναι και θα είναι η πρώτη προσέγγιση του Εθνικού Συστήματος Υγείας στον πολίτη, στην οικογενειά του, στον ασθενή και για αυτό δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στο ΕΚΑΒ», υπογράμμισε ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλίας.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ ατά την επίσκεψη του ο κ. Κικίλιας ενημερώθηκε από τον πρόεδρο του ΕΚΑΒ Τζανετή Παναγιώτη για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το Εθνικό Κέντρο Αμεσης Βοήθειας και συνομίλησε με εργαζόμενους από την κεντρική και τεχνική υπηρεσία για τα θέματα που τους απασχολούν.

Σε δηλώσεις του αμέσως μετά την συνάντηση με τον κ. Τζανετή, εξήρε την προσφορά των εργαζομένων κατά τα πρόσφατα γεγονότα στην Χαλκιδική και στάθηκε ιδιαίτερα σε κάποιους εργαζόμενους τους οποίους ανέφερε ονομαστικά και ευχαρίστησε δημόσια για την βοήθεια που προσέφεραν παρόλο που δεν είχαν βάρδια.

«Την κρίσιμη στιγμή της συγκλονιστικής καταστροφής στην Χαλκιδική προσέτρεξαν και βοήθησαν, έσωσαν κόσμο. Αυτό είναι το ΕΚΑΒ και αυτό πρέπει είναι το ΕΚΑΒ, μαζί με τους ανθρώπους αυτούς που ήταν στην βάρδια έδωσαν την μάχη και τους ευχαριστώ δημοσίως» δήλωσε ο υπουργός Υγείας και αναφέρθηκε ιδιαίτερα στα πληρώματα «που είναι έξω στο δρόμο νύχτα και μέρα», όπως είπε, και «κάνουν μια δουλειά η οποία είναι ιδιαίτερα βεβαρημένη, οπότε θα πρέπει και νομίζω ότι είναι κατανοητό αυτό απ όλους, τα κίνητρα τα οποία παρέχει η υπηρεσία ή θα παρέχει να είναι διακριτά κυρίως από τους ανθρώπους οι οποίοι δουλεύουν έξω».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κόντρα του ΠΑΣΟΚ με την κυβέρνηση και για τις μεταβολές στα τιμολόγια της ΕΥΔΑΠ
«Μας χωρίζει ιδεολογική και αξιακή άβυσσος με μία κυβέρνηση, που είναι επικίνδυνη για τη χώρα, διευρύνει τις ανισότητες και μοιράζει στα καρτέλ τον πλούτο της χώρας» λένε στη Χαριλάου Τρικούπη
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης
«Η επιστροφή της Τουρκίας στο πρόγραμμα των F-35 απαιτεί τροποποίηση του νόμου», λέει η Αθήνα μετά τις δηλώσεις Τραμπ
Οι κυβερνητικές πηγές υπενθυμίζουν ότι υπάρχουν δύο προβλέψεις στην αμερικανική νομοθεσία που απαγορεύουν την πώληση αμυντικού υλικού στην Τουρκία
F-35 των ΗΠΑ 5
Το plan b της κυβέρνησης για τους αγρότες με πρόστιμα – Σκέψεις για απάντηση με συλλαλητήριο στο Σύνταγμα
Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης έκανε λόγο για «παράνομες πράξεις» από τους αγρότες με την κατάληψη των δρόμων και συμπλήρωσε «υπάρχει δυνατότητα εφαρμογής του νόμου με μια σειρά διατάξεων
Τρακτέρ
33