Δευτέρα, 20 Μαΐ
25oC Αθήνα

Το TikTok Χαρίτση για την «Ώρα του πρωθυπουργού»: Θα έρθει στη Βουλή για να απαντήσει στη Νέα Αριστερά

Το TikTok Χαρίτση για την «Ώρα του πρωθυπουργού»: Θα έρθει στη Βουλή για να απαντήσει στη Νέα Αριστερά
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

«Αύριο ο πρωθυπουργός θα έρθει στη Βουλή για να απαντήσει στη Νέα Αριστερά. Για να απαντήσει στους πολίτες για όλα αυτά τα οποία δεν έγιναν με δική του ευθύνη, πριν και μετά τις πλημμύρες στη Θεσσαλία» λέει ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας «Νέα Αριστερά», Αλέξης Χαρίτσης, για την αυριανή (2/2/24) «Ώρα του πρωθυπουργού».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αυτή την Παρασκευή (2/2/24) απαντάει την ερώτηση του Αλέξη Χαρίτση από τη «Νέα Αριστερά» για τη Θεσσαλία στη Βουλή και ο κύριος Χαρίτσης, επέλεξε αυτό το θέμα για να κάνει το πρώτο του TikTok.

Στο βίντεο, ο κύριος Χαρίτσης τονίζει ότι στις 2 Ιανουαρίου πήγε στη Θεσσαλία. «Επισκέφθηκα τα χωριά που πλημμύρισαν. Συζήτησα με τους κατοίκους. Μου μετέφεραν την αγωνία τους αλλά και την ελπίδα τους να παραμείνουν στον τόπο τους».

@neaaristera Αύριο στη Βουλή η φωνή της Θεσσαλίας θα ακουστεί δυνατά.Ο πρωθυπουργός θα κληθεί να απαντήσει στη Νέα Αριστερά για όσα δεν έγιναν στη Θεσσαλία πριν και μετά τις πλημμύρες.Αύριο, η φωνή της κοινωνίας θα ακουστεί δυνατά.#ΝέαΑριστερά #Θεσσαλία ♬ πρωτότυπος ήχος – NeaAristera

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις