Πολιτική

«Το μόνο που ενδιέφερε τον Τσίπρα ήταν να κατέβει στην πλατεία Συντάγματος»

Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την στάση του ΣΥΡΙΖΑ στην ψηφοφορία της Κυριακής στην Βουλή και τις δυο προτάσεις μομφής που κατέθεσε.

Ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης είπε ότι ήταν εξαιρετικά άκομψη η προσπάθεια του Αλέξη Tσίπρα να «δυναμιτίσει το κλίμα και να αποτρέψει την κυβέρνηση να εξασφαλίσει στο Eurogroup την εκταμίευση της δόσης».

Μιλώντας στο MEGA, o κ. Μητσοτάκης είπε χαρακτηριστικά: «τον κ. Τσίπρα τον ενδιέφερε μόνο το πώς θα φύγει από την αίθουσα για να κατέβει στην πλατεία Συντάγματος. Μόνο που η πλατεία Συντάγματος δεν είναι όπως ήταν πριν τρία χρόνια όπου υπήρχαν 200.000. Ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται μια φάση πίσω».

Και συνέχισε: «χρέος της κυβέρνησης είναι να μην παρακολουθήσει τον ΣΥΡΙΖΑ σε αυτήν την απέλπιδα προσπάθεια που κάνει μονίμως να ανεβάζει τους τόνους».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οριακά πέρασε το πολυνομοσχέδιο – Σήμερα η πρόταση μομφής του ΣΥΡΙΖΑ κατά του Προεδρείου της Βουλής

Καταψήφισε ο Γιώργος Παπανδρέου το άρθρο 2 για τις τράπεζες – Οριακά πέρασε το πολυνομοσχέδιο – Οργή Βενιζέλου – Διεγράφη ο Νικήτας Κακλαμάνης

Έπεσε… πείνα στη Βουλή! (VIDEO)

“Χολωμένος” ο Άδωνις γιατί δεν έγινε… πρόταση μομφής εναντίον του!

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης για Πέτρο Μολυβιάτη: «Ένας άξιος Έλληνας περνά στην ιστορία»
«Υπηρέτησε και το δημόσιο ήθος με τη διακριτική παρουσία του, τους χαμηλούς τόνους και το ενωτικό του πνεύμα», ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε δήλωσή του για τον θάνατο του πρώην ΥΠΕΞ
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Πέτρο Μολυβιάτη