Πολιτική

«Το μόνο που ενδιέφερε τον Τσίπρα ήταν να κατέβει στην πλατεία Συντάγματος»

Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την στάση του ΣΥΡΙΖΑ στην ψηφοφορία της Κυριακής στην Βουλή και τις δυο προτάσεις μομφής που κατέθεσε.

Ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης είπε ότι ήταν εξαιρετικά άκομψη η προσπάθεια του Αλέξη Tσίπρα να «δυναμιτίσει το κλίμα και να αποτρέψει την κυβέρνηση να εξασφαλίσει στο Eurogroup την εκταμίευση της δόσης».

Μιλώντας στο MEGA, o κ. Μητσοτάκης είπε χαρακτηριστικά: «τον κ. Τσίπρα τον ενδιέφερε μόνο το πώς θα φύγει από την αίθουσα για να κατέβει στην πλατεία Συντάγματος. Μόνο που η πλατεία Συντάγματος δεν είναι όπως ήταν πριν τρία χρόνια όπου υπήρχαν 200.000. Ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται μια φάση πίσω».

Και συνέχισε: «χρέος της κυβέρνησης είναι να μην παρακολουθήσει τον ΣΥΡΙΖΑ σε αυτήν την απέλπιδα προσπάθεια που κάνει μονίμως να ανεβάζει τους τόνους».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οριακά πέρασε το πολυνομοσχέδιο – Σήμερα η πρόταση μομφής του ΣΥΡΙΖΑ κατά του Προεδρείου της Βουλής

Καταψήφισε ο Γιώργος Παπανδρέου το άρθρο 2 για τις τράπεζες – Οριακά πέρασε το πολυνομοσχέδιο – Οργή Βενιζέλου – Διεγράφη ο Νικήτας Κακλαμάνης

Έπεσε… πείνα στη Βουλή! (VIDEO)

“Χολωμένος” ο Άδωνις γιατί δεν έγινε… πρόταση μομφής εναντίον του!

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μητσοτάκης: «Πήραμε 36 δισ. ευρώ από το Ταμείο Ανάκαμψης, τα χρήματα αυτά δεν θα είχαν επενδυθεί χωρίς επιτελικό κράτος»
«Μειώνουμε το δημόσιο χρέος της χώρας με τον ταχύτερο ρυθμό στην ιστορία οποιασδήποτε οικονομίας στον κόσμο», τόνισε, μεταξύ άλλων, ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο 5ο προσυνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, με θέμα «Σύγχρονο Κράτος για όλους»
61
Σκληρή σύγκρουση στη Βουλή για υποκλοπές και Δικαιοσύνη: «Φύγετε, η χώρα δεν αντέχει άλλο» – «Δεν θα στήσουμε ΠΑΣΟΚοδικεία ή ΣΥΡΙΖΟδικεία»
Στη Βουλή μεταφέρθηκε σήμερα (28.04.2026) η πολιτική σύγκρουση για την υπόθεση των υποκλοπών, στον απόηχο της διάταξης του εισαγγελέα του...
Βουλή, Ολομέλεια 6
Χατζηδάκης για υποκλοπές: «Δεν μπορεί να υπάρχει α λα καρτ απόδοση της Δικαιοσύνης»
«Προφανώς ενδιαφέρομαι να μάθω ποιος έδωσε την εντολή παρακολούθησής μου», είπε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, τονίζοντας ότι η υπόθεση παραμένει ανοιχτή αν υπάρξουν νέα στοιχεία
Κωστής Χατζηδάκης
6