Πολιτική

«Το μόνο που ενδιέφερε τον Τσίπρα ήταν να κατέβει στην πλατεία Συντάγματος»

Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την στάση του ΣΥΡΙΖΑ στην ψηφοφορία της Κυριακής στην Βουλή και τις δυο προτάσεις μομφής που κατέθεσε.

Ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης είπε ότι ήταν εξαιρετικά άκομψη η προσπάθεια του Αλέξη Tσίπρα να «δυναμιτίσει το κλίμα και να αποτρέψει την κυβέρνηση να εξασφαλίσει στο Eurogroup την εκταμίευση της δόσης».

Μιλώντας στο MEGA, o κ. Μητσοτάκης είπε χαρακτηριστικά: «τον κ. Τσίπρα τον ενδιέφερε μόνο το πώς θα φύγει από την αίθουσα για να κατέβει στην πλατεία Συντάγματος. Μόνο που η πλατεία Συντάγματος δεν είναι όπως ήταν πριν τρία χρόνια όπου υπήρχαν 200.000. Ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται μια φάση πίσω».

Και συνέχισε: «χρέος της κυβέρνησης είναι να μην παρακολουθήσει τον ΣΥΡΙΖΑ σε αυτήν την απέλπιδα προσπάθεια που κάνει μονίμως να ανεβάζει τους τόνους».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οριακά πέρασε το πολυνομοσχέδιο – Σήμερα η πρόταση μομφής του ΣΥΡΙΖΑ κατά του Προεδρείου της Βουλής

Καταψήφισε ο Γιώργος Παπανδρέου το άρθρο 2 για τις τράπεζες – Οριακά πέρασε το πολυνομοσχέδιο – Οργή Βενιζέλου – Διεγράφη ο Νικήτας Κακλαμάνης

Έπεσε… πείνα στη Βουλή! (VIDEO)

“Χολωμένος” ο Άδωνις γιατί δεν έγινε… πρόταση μομφής εναντίον του!

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Η επιστροφή της Τουρκίας στο πρόγραμμα των F-35 απαιτεί τροποποίηση του νόμου», λέει η Αθήνα μετά τις δηλώσεις Τραμπ
Οι κυβερνητικές πηγές υπενθυμίζουν ότι υπάρχουν δύο προβλέψεις στην αμερικανική νομοθεσία που απαγορεύουν την πώληση αμυντικού υλικού στην Τουρκία
F-35 των ΗΠΑ 5
Το plan b της κυβέρνησης για τους αγρότες με πρόστιμα – Σκέψεις για απάντηση με συλλαλητήριο στο Σύνταγμα
Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης έκανε λόγο για «παράνομες πράξεις» από τους αγρότες με την κατάληψη των δρόμων και συμπλήρωσε «υπάρχει δυνατότητα εφαρμογής του νόμου με μια σειρά διατάξεων
Τρακτέρ
33
Τα μηνύματα Μητσοτάκη στους αγρότες: Η προειδοποίηση για άμεσο τερματισμό των μπλόκων και οι αιχμές περί «τραμπούκων»
Ο στόχος της κυβέρνησης είναι να προσέλθουν σε διάλογο αγρότες που εκπροσωπούν όλα τα μπλόκα και ιδανικά εκπρόσωποι συνολικά του αγροτικού κόσμου
Κυριάκος Μητσοτάκης 27
Κυριάκος Μητσοτάκης: Τραμπουκίζουν αγρότες που θέλουν τον διάλογο για να μη σπάσει το μέτωπο
«Αντιστροφή της πραγματικότητας ότι τους δρόμους κλείνει η Τροχαία» - «Όσο πιο πολύ ταλαιπωρούνται οι πολίτες, τόσο οι αγρότες χάνουν το δίκιο των αιτημάτων τους, πόσο μάλλον όταν αρνούνται να προσέλθουν σε έναν διάλογο»
Κυριάκος Μητσοτάκης
331