Πολιτική

Το τηλεφώνημα Σαμαρά που έπεισε τη Μ. Σπυράκη να φύγει από τη δημοσιογραφία

Ένα μεσημεριανό τηλεφώνημα και η απλή ερώτηση εάν θέλει να είναι μέλος της προσπάθειας της ΝΔ ήταν εκείνα που άλλαξαν τα πάντα στη ζωή της Μ. Σπυράκη, τουλάχιστον ως προς την ενασχόλησή της με τη δημοσιογραφία.

Μετά από 23χρόνια στη δημοσιογραφία η απλή ερώτηση Σαμαρά “θέλεις να είσαι μαζί μας στην προσπάθεια μας;” έκαναν τη Μαρία Σπυράκη να πάει στη δουλειά της να ευχαριστήσει τους συνεργάτες της και να παραιτηθεί από τη θέση της στο Mega.

Όπως λέει μάλιστα ξεκαθάρισε ότι δεν έχει καμία οικονομική απαίτηση ενώ πλέον δεν σκοπεύει να επιστρέψει ξανά στη δημοσιογραφία.

Όπως είπε η υποψήφια πλέον της ΝΔ για την ευρωβουλή μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ εκείνο που την έκανε να πει τον “ναι” στον Α. Σαμαρά, ήταν το γεγονός ότι ο Πρωθυπουργός κατάφερε να την πείσει ότι με την πολιτική που ασκεί το κλίμα για την Ελλάδα στο εξωτερικό έχει αλλάξει προς το καλύτερο για τη χώρα μας.

Μάλιστα μίλησε εκ πείρας, είχε καλύψει για τη δουλειά της το ταξίδι Σαμαρά το 2012 στις Βρυξέλλες και τη συνάντηση Σαμαρά-Μέρκελ, όπου εκεί είδε ότι κάτι είχε αλλάξει και αυτό ήταν ένας επιπλέον λόγος να κατέβει στις εκλογές με τη ΝΔ.

Αν όμως δεν καταφέρει να εκλεγεί η Μ. Σπυράκη δήλωσε ότι δεν πρόκειται να επιστρέψει στο πολιτικό ρεπορτάζ, είναι, είπε, ένας κύκλος που έκλεισε…

Μιλώντας για το πολιτικό παρελθόν της η Μ. Σπυράκη είπε ότι τη δεκαετία του ’80 ως φοιτήτρια ανήκε στην ΠΑΣΠ, όμως όπως και πολλοί άλλοι Έλληνες απογοητεύτηκε από το ΠΑΣΟΚ. Σήμερα όπως είπε πιστεύει ότι η ΝΔ μπορεί να δώσει τη λύση, ο Σαμαράς όπως είπε διαπραγματεύεται καλά και μπορεί να βγάλει τη χώρα από την κρίση.

Διαβάστε επίσης:

Σ. Θεοδωράκης: Μας κυνηγούν κατσαπλιάδες του διαδικτύου

Τσίπρας: κοινοβουλευτικός λιποτάκτης ο Σαμαράς

Η απάντηση Καμμένου στη Ρεπούση με φωτογραφία από χειροφίλημα Μιχαλολιάκου

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε τη δημιουργία δύο νέων Εθνικών Θαλάσσιων Πάρκων σε Ιόνιο και Νότιο Αιγαίο
«Η Ελλάδα μπορεί να γίνει φωνή της θάλασσας - στην Ευρώπη, αλλά και πέρα από αυτήν. Γιατί όταν προστατεύουμε τον ωκεανό μας, προστατεύουμε το ίδιο μας το μέλλον» σημειώνει σε σχετικό βίντεο ο πρωθυπουργός
Το θαλάσσιο Πάρκο στο Νότιο Αιγαίο 12
Η «αλήθεια» του Αλέξη Τσίπρα μέσα από τα πρακτικά του Συμβουλίου των Πολιτικών Αρχηγών του 2015: Η πρόταση Γιούνκερ και «το “Όχι” που δεν έγινε “Ναι”»
Πολιτικοί παρατηρητές, που έχουν ασχοληθεί ιδιαίτερα με εκείνη την περίοδο, έλεγαν ότι κατέρρευσαν όλα τα προπαγανδιστικά fake news μιας ολόκληρης δεκαετίας, εναντίον του Αλέξη Τσίπρα για το δημοψήφισμα
Αλέξης Τσίπρας 16
Νικόλας Φαραντούρης: Νονός εγκληματικής οργάνωσης ο Μητσοτάκης – «Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει επιλέξει τον δρόμο της θεσμικής κατηφόρας» απαντά η ΝΔ
«Η στάση του κ. Φαραντούρη είναι ο ορισμός της ακραίας τοξικότητας» τονίζει στη δήλωσή της η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Αλεξάνδρα Σδούκου
Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νικόλας Φαραντούρης
29
Κυριάκος Μητσοτάκης: Η πρότασή μας για το KidsWallet υιοθετήθηκε από την ΜΕΤΑ και ξεκινά πιλοτικά σε 5 χώρες της ΕΕ
Στην ανάρτησή του ο πρωθυπουργός αναφέρεται διεξοδικά και στην Εθνική Στρατηγική για την Πρόληψη της Βίας και την Καταπολέμηση της Παραβατικότητας των Ανηλίκων
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης