Πολιτική

Τσαπανίδου για Τέμπη: Να δοθούν απαντήσεις για τα έργα ασφάλειας και την πρόσληψη του μοιραίου σταθμάρχη

Απαντήσεις σε καίρια ζητήματα της εθνικής τραγωδίας στα Τέμπη ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία μέσω της Πόπης Τσαπανίδου. Αφενός στα έργα ασφάλειας και αφετέρου στην πρόσληψη του σταθμάρχη Λάρισας.

Όπως επισήμανε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Πόπη Τσαπανίδου για το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη, το ένα ερώτημα σχετίζεται με τη σύμβαση ελληνικού Δημοσίου με την ΤΡAIΝΟΣΕ και το δεύτερο αφορά τον μοιραίο σταθμάρχη.

«Οι ώρες είναι δύσκολες, όμως από τις δημοσιογραφικές έρευνες προκύπτουν δύο κρίσιμα ερωτήματα που ζητούν επιτακτικά απαντήσεις», αναφέρει η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Πόπη Τσαπανίδου. «Το πρώτο σε σχέση με τη σύμβαση ελληνικού Δημοσίου με την ΤΡAIΝΟΣΕ. Γιατί τελικά διαγράφηκε η υποχρέωση του ελληνικού Δημοσίου να ολοκληρώσει τα έργα ασφάλειας, ενώ ταυτόχρονα χαρίστηκαν εκατοντάδες εκατομμύρια στην ιδιωτική εταιρεία;», σημειώνει. «Το δεύτερο σχετικά με το μοιραίο σταθμάρχη. Πώς τοποθετήθηκε σε μία κομβική θέση παρανόμως, ενώ το όριο ηλικίας δεν του το επέτρεπε; Τι κρύβεται πίσω από τη φωτογραφική υπουργική απόφαση;», συνεχίζει.

Η κ. Τσαπανίδου τονίζει ότι «οι συγκεκριμένες ειλικρινείς απαντήσεις συνιστούν σεβασμό στα θύματα, στις οικογένειές τους, στην αλήθεια».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Νέα πυρά Σαμαρά κατά κυβέρνησης: «Αν φύγουμε από την Κύπρο, θα πρόκειται για εθνικό ευτελισμό»
Ο πρώην πρωθυπουργός προειδοποίησε ότι τυχόν αποχώρηση των ελληνικών δυνάμεων από τη Μεγαλόνησο μετά την κρίση στη Μέση Ανατολή θα συνιστούσε μήνυμα υποχώρησης απέναντι στην Τουρκία
Αντώνης Σαμαράς
23
Κίμπερλι Γκιλφόιλ: Αυξάνουμε τις ροές LNG από τις ΗΠΑ, μέσω Ελλάδας, προς ΝΑ Ευρώπη και Ουκρανία
Η πρέσβης των ΗΠΑ στην Αθήνα συνδέει τις αυξημένες ροές υγροποιημένου φυσικού αερίου με την ενεργειακή και εθνική ασφάλεια, προαναγγέλλοντας επαφές σε Βουκουρέστι και Σόφια για τον «Κάθετο Διάδρομο»
Κίμπερλι Γκιλφόιλ
Κοντογεώργης: Κάθε εβδομάδα παράτασης του πολέμου, μπορεί να έχει σημαντικές επιπτώσεις σε ανάπτυξη και πληθωρισμό
Ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ απέκλεισε εκ νέου το σενάριο πρόωρων εκλογών και συνέδεσε την πορεία της οικονομίας με τη διάρκεια της κρίσης στη Μέση Ανατολή
Θανάσης Κοντογεώργης
Κυριάκος Μητσοτάκης για Ανώτατη Σχολή Παραστατικών Τεχνών: «Απαντούμε με πράξεις σε ένα αίτημα δεκαετιών»
Σύσκεψη στο Μαξίμου για τα επόμενα βήματα μετά την ψήφιση του νόμου ίδρυσης της ΑΣΠΤ, του πρώτου δημόσιου ανώτατου ιδρύματος στη χώρα για τη δραματική, την ορχηστική και τη μουσική τέχνη
Κυριάκος Μητσοτάκης